Министар одбране и начелник Генералштаба обишли повређене припаднике Војске

Недеља, 26.2.2017 | Актуелности

Министар одбране Зоран Ђорђевић и начелник Генералштаба Љубиша Диковић обишли су данас, у нишкој Војној болници, припаднике Војске Србије повређене у саобраћајној незгоди код Владичиног Хана.

Министар одбране Зоран Ђорђевић и начелник Генералштаба генерал Љубиша Диковић, са сарадницима, обишли су данас припаднике Војске Србије који се опорављају у нишкој Војној болници након саобраћајне незгоде у којој је аутобус са припадницима Четврте бригаде копнене војске слетео с пута код Владичиног Хана.

Заступник управника Војне болнице пуковник др Јовица Станојковић информисао је министра Ђорђевића  и генерала Диковића  о стању и току опоравка повређених који су након незгоде  задржани на лечењу у тој болници. Пуковник др Станојковић је том приликом рекао да је један припадник који је имао теже телесне повреде пребачен на даље лечење у Војномедицинску академију, док ће лакше повређени бити ускоро пуштени на кућно лечење.

У разговору са повређеним припадницима Четврте бригаде, министар Ђорђевић и генерал Диковић  су се распитивали о току њиховог опоравка  и уверили се да је здравствено стање повређених стабилно и задовољавајуће.

Министар одбране ће у току дана посетити и теже повређеног  припадника Четврте бригаде који је на лечењу у Војномедицинској академији.

Повезане вести