Хуманитарна акција на аеродрому Батајница

Понедељак, 30.12.2013 | Цивилно-војна сарадња

Хуманитарна акција поделе новогодишњих пакетића за децу из социјално угрожених породица и децу са инвалидитетом, традиционално је организована данас на аеродрому Батајница у сарадњи 204. ваздухопловне бригаде Војске Србије, Фондације „Осмех на дар“ и Удружењем „Победник“. Малишане окупљене на „Батајници“ сачекало је изненађење, јер су им поклоне уручили Деда Мраз и Добра Вила.

Хуманитарна акција поделе новогодишњих пакетића за децу из социјално угрожених породица и децу са инвалидитетом, традиционално је организована данас на аеродрому Батајница у сарадњи 204. ваздухопловне бригаде Војске Србије, Фондације „Осмех на дар“ и Удружењем „Победник“. Малишане окупљене на „Батајници“ сачекало је изненађење, јер су им поклоне уручили Деда Мраз и Добра Вила, који су на аеродром стигли ваздухопловима Војске Србије.

— Поносни смо што је акција постала већ традиција. Окупљамо се већ трећу годину, и са припадницима наше јединице, али и са глумцима телевизијске серије и филма „Војна академија“, а уз помоћ општине Стара Пазова, желимо да улепшамо  деци празничне дане — истакао је командант 204. ваздухопловне бригаде бригадни генерал Предраг Бандић, напоменувши да је тај вид помоћи истовремено и добра промоција војничког позива међу младима.

Ове године подељено је око стотинак поклона, а према речима представника Фондације „Осмех на дар“, осмех који је данас у заједничкој акцији измамљен на лица деце којима је помоћ најпотребнија већ је довољан успех. 

Повезане вести