Примопредаје...

Примопредаје дужности у Ратном ваздухопловству и ПВО

17.01.2017 | Актуелности У Ратном ваздухопловству и ПВО данас су завршене примопредаје дужности заменика команданта и команданата бригада на основу указа председника Републике Србије о постављењима на нове дужности.
Генерал...

Генерал Диковић уручио указе председника Републике Србије

04.01.2017 | Актуелности Начелник Генералштаба ВС генерал Љубиша Диковић данас је, у касарни „Бањица 2“, својим сарадницима уручио указе председника Републике Србије о постављењима на високе дужности у МO и ВС.
Нова...

Нова постављења у Министарству одбране и Војсци Србије

30.12.2016 | Актуелности Председник Републике Србије Томислав Николић је донео указе о постављењима на нове дужности, заступањима и престанку професионалне војне службе.
Обележена...

Обележена годишњица погибије пилота Миленка Павловића

04.05.2014 | Актуелности У оквиру обележавања 15. годишњице од херојске погибије пуковника Миленка Павловића, у Осечини, Горњем Црниљеву, Ваљеву и селу Бујачић, 3. и 4.маја, одржане су бројне пригодне манифестације приређене у част Миленка Павловића.
Хуманитарна...

Хуманитарна акција на аеродрому Батајница

30.12.2013 | Цивилно-војна сарадња Хуманитарна акција поделе новогодишњих пакетића за децу из социјално угрожених породица и децу са инвалидитетом, традиционално је организована данас на аеродрому Батајница у сарадњи 204. ваздухопловне бригаде Војске Србије, Фондације „Осмех на дар“ и Удружењем „Победник“. Малишане окупљене на „Батајници“ сачекало је изненађење, јер су им поклоне уручили Деда Мраз и Добра Вила.
Свечаност...

Свечаност у Музеју ЈРВ поводом Дана 204. ваздухопловне бригаде

04.12.2013 | Актуелности У Музеју jугословенског ратног ваздухопловства синоћ је, уз пригодан програм, обележен Дан 204. ваздухопловне бригаде, на свечаности која је окупила пријатеље, поштоваоце, као и садашње и пензионисане припаднике те бригаде. Према речима команданта, бригадног генерала Предрага Бандића, ово је трећа година за редом како се на овај начин обележава дан те јединице.
Промовисана...

Промовисана књига потпуковника Делакрочеа

03.12.2013 | Актуелности Промоција књиге „Прича једног борбеног пилота“ потпуковника Роберта Делакрочеа одржана је данас у амфитеатру 204. ваздухопловне бригаде на аеродрому „Батајница“. Заменик команданта Ваздухопловства и противваздухопловне одбране генерал-мајор Миодраг Гордић, командант 204. ваздухопловне бригаде бригадни генерал Предраг Бандић, бројне колеге и пријатељи увеличали су промоцију.
Обележен...

Обележен Дан 204. ваздухопловне бригаде

02.12.2013 | Актуелности На аеродрому Батајница данас је пригодном војном свечаношћу обележен Дан 204. ваздухопловне бригаде. Почасну смотру јединице тим поводом извршио је генерал-мајор др Миодраг Гордић, заменик команданта Ваздухопловства и противваздухопловне одбране.
Билатерална...

Билатерална ваздухопловна вежба "AIR SOLUTION 2013"

28.05.2013 | Актуелности Полетањем српског авиона АН 26 са аеродрома Батајница за Румунију, данас је започела дводневна билатерална ваздухопловна војна вежба "AIR SOLUTION 2013". Тема вежбе, која се у ваздушном простору Републике Србије и Румуније реализује трећи пут, је "Контрола и заштита ваздушног простора и извођење операција".
У Новим...

У Новим Бановцима отворен вртић „Херој мајор Горан Савић“

12.05.2013 | Цивилно-војна сарадња Предшколска установа „Херој мајор Горан Савић“, свечано је отворена данас у Новим Бановцима, а име је понела у знак сећања на погинулог пилота Војске Србије и његов несебични чин којим је спасио многе животе општине Стара Пазова.