Свечаност у Музеју ЈРВ поводом Дана 204. ваздухопловне бригаде

Среда, 4.12.2013 | Актуелности

У Музеју jугословенског ратног ваздухопловства синоћ је, уз пригодан програм, обележен Дан 204. ваздухопловне бригаде, на свечаности која је окупила пријатеље, поштоваоце, као и садашње и пензионисане припаднике те бригаде. Према речима команданта, бригадног генерала Предрага Бандића, ово је трећа година за редом како се на овај начин обележава дан те јединице.

У Музеју jугословенског ратног ваздухопловства синоћ је, уз пригодан програм, обележен Дан 204. ваздухопловне бригаде, на свечаности која је окупила пријатеље, поштоваоце, као и садашње и пензионисане припаднике те бригаде.

Према речима команданта, бригадног генерала Предрага Бандића, ово је трећа година за редом како се на овај начин обележава дан те јединице, што је уједно и прилика да се сумирају утисци и истакну најуспешнији појединци. Он је такође подсетио да се ове године обележава 85 година од формирања славног 6. ваздухопловног ловачког пука и 64 године од настанка 204. ваздухопловног ловачког пука, јединица које су ушле у историју.

Свечаност била је и прилика да се уруче захвалнице онима који су унапредили рад бригаде, међу којима је уз припаднике те и осталих јединица Војске Србије, и екипа филма „Војна академија 2“.

Повезане вести