Ноћ музеја...

Ноћ музеја у Дому Војске, Војном музеју и Музеју ваздухопловства

07.06.2014 | Цивилно-војна сарадња Поклоници манифестације „Ноћ музеја“, обилазећи вечерас српску престоницу стазама културе и историје, уверили су се да су Медија центар „Одбрана“, Војни музеј и Музеј ваздухопловства још једном приредили програм за истинско уживање и најпробирљивијих посетилаца.
Обележена...

Обележена годишњица формирања Прве ескадриле НОВЈ

23.04.2014 | Култура и традиција Полагањем цвећа на Гробљу Комонвелта у Београду, јуче је обележена 70. годишњица од формирања Прве ескадриле НОВЈ. У име Музеја југословенског ратног ваздухопловства и Удружења пензионисаних војних летача и падобранаца Србије, цвеће на гробна места четворице пилота ексадриле НОВЈ положили су мајор Александар Андрић и Војислав Стојановић.
Свечаност...

Свечаност у Музеју ЈРВ поводом Дана 204. ваздухопловне бригаде

04.12.2013 | Актуелности У Музеју jугословенског ратног ваздухопловства синоћ је, уз пригодан програм, обележен Дан 204. ваздухопловне бригаде, на свечаности која је окупила пријатеље, поштоваоце, као и садашње и пензионисане припаднике те бригаде. Према речима команданта, бригадног генерала Предрага Бандића, ово је трећа година за редом како се на овај начин обележава дан те јединице.