Начелник...

Начелник Генералштаба честитао празнике припадницима вида КоВ, пешадије, ЦЛоБ и ЦО КоВ

15.11.2018 | Активности НГШ Честитке начелника Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковника Милана Мојсиловића поводом празника Копнене војске, пешадије, Централне логистичке базе и Центра за обуку копнене војске.
Прослава...

Прослава Дана Централне логистичке базе

15.11.2018 | Култура и традиција Дан Централне логистичке базе – 16. новембар обележен је данас у Београду.
Пријем...

Пријем најмлађих потпоручника у јединицама Војске Србије

10.09.2018 | Актуелности У командама оперативних састава Војске Србије и организационим целинама Генералштаба данас су организовани cвечани пријеми за најмлађе официре Војске Србије, који су у суботу промовисани у чин потпоручника.
Такмичење...

Такмичење у војним вештинама у РВ и ПВО и у Централној логистичкој бази

05.09.2018 | Обука Припадници Ратног ваздухопловства и ПВО и припадници Централне логистичке базе имали су прилику претходних неколико дана да покажу своје вештине на такмичењима у војним вештинама која су организована у оквиру ових састава Војске Србије.
Делегација...

Делегација Алжира посетила Управу за логистику

21.06.2018 | Међународна сарадња Начелник Управе за логистику Генералштаба Војске Србије бригадни генерал Жељко Нинковић разговарао је данас у Београду са генералом алжирске војске Каледом Аисом ел Бејом о примени информационих система у области логистике.
Министар...

Министар Вулин обишао припаднике Војске у касарни Књаз Михаило у Нишу

16.05.2018 | Актуелности Министар одбране Александар Вулин обишао је данас припаднике Војске Србије у касарни „Књаз Михаило” у Нишу.
Херојски...

Херојски чин вредан дивљења

31.01.2018 | Актуелности Министар одбране Александар Вулин и начелник Генералштаба генерал Љубиша Диковић примили су данас десетара Мирослава Потића, који је 16. јануара спасио девојчицу из хладне Нишаве у Пироту.
Отворени...

Отворени дан у Центру за обуку везе и информатике

01.12.2017 | Цивилно-војна сарадња Центар за обуку везе и информатике организовао је данас у касарни “Војвода Радомир Путник“ у Горњем Милановцу традиционалну акцију „Отворени дан“.
Честитке...

Честитке начелника Генералштаба поводом војних празника

16.11.2017 | Активности НГШ Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић упутио је честитку поводом Дана Копнене војске, рода пешадије, као и Дана Централне логистичке базе и Центра за обуку КоВ.
Обележен...

Обележен Дан Централне логистичке базе

15.11.2017 | Култура и традиција Свечаним скупом у команди Централне логистичке базе у Београду, данас је свечано обележен 16. новембар – Дан те највеће логистичке јединице Војске Србије.