ВОЈСКА СРБИЈЕ

Делегација...

Делегација Алжира посетила Управу за логистику

21.06.2018 | Међународна сарадња Начелник Управе за логистику Генералштаба Војске Србије бригадни генерал Жељко Нинковић разговарао је данас у Београду са генералом алжирске војске Каледом Аисом ел Бејом о примени информационих система у области логистике.
Министар...

Министар Вулин обишао припаднике Војске у касарни Књаз Михаило у Нишу

16.05.2018 | Актуелности Министар одбране Александар Вулин обишао је данас припаднике Војске Србије у касарни „Књаз Михаило” у Нишу.
Херојски...

Херојски чин вредан дивљења

31.01.2018 | Актуелности Министар одбране Александар Вулин и начелник Генералштаба генерал Љубиша Диковић примили су данас десетара Мирослава Потића, који је 16. јануара спасио девојчицу из хладне Нишаве у Пироту.
Отворени...

Отворени дан у Центру за обуку везе и информатике

01.12.2017 | Цивилно-војна сарадња Центар за обуку везе и информатике организовао је данас у касарни “Војвода Радомир Путник“ у Горњем Милановцу традиционалну акцију „Отворени дан“.
Честитке...

Честитке начелника Генералштаба поводом војних празника

16.11.2017 | Активности НГШ Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић упутио је честитку поводом Дана Копнене војске, рода пешадије, као и Дана Централне логистичке базе и Центра за обуку КоВ.
Обележен...

Обележен Дан Централне логистичке базе

15.11.2017 | Култура и традиција Свечаним скупом у команди Централне логистичке базе у Београду, данас је свечано обележен 16. новембар – Дан те највеће логистичке јединице Војске Србије.
Најмлађи...

Најмлађи официри примљени у јединице Војске Србије

11.09.2017 | Актуелности У командама оперативних састава Војске Србије и организационим целинама Генералштаба данас су примљени најмлађи официри ВС, који су у суботу промовисани у чин потпоручника.
Свечаност...

Свечаност поводом формирања Првог логистичког центра

20.06.2017 | Актуелности Поводом формирања Првог логистичког центра Централне логистичке базе, у присуству начелника Генералштаба ВС генерала Љубише Диковића, данас је одржана свечаност у касарни „Кнежевац“ у Београду.
Обележен...

Обележен Дан Војске у јединицама Војске Србије

21.04.2017 | Култура и традиција Војним свечаностима и полагањем венаца и цвећа на спомен-обележја погинулим припадницима, данас је у свим командама, јединицама и установама прослављен 23. април – Дан Војске Србије.
Проглашени...

Проглашени најбезбеднији возачи у 2016. години

29.03.2017 | Актуелности Mинистар одбране Зоран Ђорђевић уручио је данас у Београду признања најбезбеднијим возачима у Министарству одбране и Војсци Србије у години за нама.