Старији...

Старији водник Ристић добитник признања „Најплеменитији подвиг године“

13.02.2018 | Актуелности У Скупштини града Београда данас су свечано уручене плакете за најплеменитији подвиг године које 55. пут за редом додељују „Вечерње новости“ појединицима и организацијама који су својим херојским, хуманим и несебичним делима обележили годину за нама.
Старији...

Старији водник Ристић добитник признања Најплеменитији подвиг године

24.01.2018 | Актуелности Старији водник Иван Ристић, припадник 11. пешадијског батаљона Прве бригаде копнене војске, добитник је престижне титуле најплеменитијег појединца у 2017. години.
Посади...

Посади хеликоптера постхумно златна плакета за „Најплеменитији подвиг године“

10.02.2016 | Актуелности У Скупштини Београда данас су уручена признања поводом 53. по реду акције Вечерњих новости „Најплеменитији подвиг године“, у којој се, већ традиционално бирају најбољи међу хуманим и несебичним људима који су обележили годину за нама.
Додељене...

Додељене плакете за најплеменитији подвиг године

12.12.2008 | Цивилно-војна сарадња Плакете за најплеменитији подвиг године, у акцији коју 46. пут заредом организује Компанија „Новости“, додељене су данас у Скупштини града Београда.
УРУЧЕНЕ...

УРУЧЕНЕ НАГРАДЕ ЗА НАЈПЛЕМЕНИТИЈИ ПОДВИГ ГОДИНЕ

12.12.2007 | Цивилно-војна сарадња Представнику Четврте бригаде Копнене војске потпуковнику Горану Станковићу, уручена је данас, у Скупштини Града Београда, „Специјална плакета за најплеменитији подвиг године“. У образложењу жирија, којим је председавао академик Матија Бећковић, каже се да су припадници јединице која обавља одговорне задатке на југу Србије ово високо признање „Вечерњих новости“ заслужили својим професионалним, хуманим и цивилизацијским односом према свим житељима на административној линији са Косовом и Метохијом и у Копненој зони безбедности, без обзира на националну и верску припадност.