Primopredaja dužnosti načelnika Uprave za ljudske resurse

Četvrtak, 8.1.2015 | Aktuelnosti

General-major Slađan Đorđević predao je danas dužnost načelnika Uprave za ljudske resurse pukovniku Stojanu Konjikovcu. Svečanoj primopredaji dužnosti prisustvovao je načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković. Ocenjujući rad Uprave za ljudske resurse u periodu dok je na njenom...

General-major Slađan Đorđević predao je danas dužnost načelnika Uprave za ljudske resurse pukovniku Stojanu Konjikovcu. Svečanoj primopredaji dužnosti prisustvovao je načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković.

Ocenjujući rad Uprave za ljudske resurse u periodu dok je na njenom čelu bio general Đorđević kao dobar, general Diković je istakao da su se u ovoj Upravi sprovele bitne kadrovske promene, „što je već dalo rezultate, a značajniji rezultati se očekuju u narednom periodu“. Generalu Đorđeviću, koji je ukazom predsednika Republike Srbije postavljen na dužnost načelnika Uprave za organizaciju Sektora za politiku odbrane Ministarstva odbrane, načelnik Generalštaba poželeo je uspeh na novoj dužnosti.

Govoreći o novom načelniku Uprave za ljudske resurse, general Diković je istakao da je pukovnik Konjikovac svojom dugogodišnjom vojničkom karijerom kandidovao sebe za ovu generalsku dužnost.

– Bio je uvek tamo gde treba, kao komandir, komandant i načelnik. Čovek koga uvažavaju svi kojima je rukovodio, odlučan, odličan vođa i čovek koji nema dva aršina, rekao je general Diković.

Povezane vesti