Dobrovoljno davanje...

Dobrovoljno davanje krvi u Mešovitoj artiljerijskoj brigadi

10.07.2014 | Civilno-vojna saradnja Pripadnici Mešovite artiljerijske brigade i Vojne bolnice Niš juče su organizovali akciju dobrovoljnog davanja krvi, u niškoj kasarni „Mija Stanimirović“. U akciju se uključilo 80 starešina i vojnika najveće artiljerijske jedinice Vojske Srbije, kojom komanduje pukovnik Zvonko Stojković, što je omogućilo da se prikupi više od 40 litara krvi.
Pripadnici Komande...

Pripadnici Komande Centralne logističke baze dobrovoljno dali krv

27.06.2014 | Aktuelnosti U saradnji sa Vojnomedicinskom akademijom, Komanda Centralne logističke baze organizovala je danas akciju dobrovoljnog davanja krvi. Pripadnici ove najveće logističke jedinice naše Vojske još jednom su se odazvali u velikom broju i dobrovoljno dali dragocenu tečnost.
Tradicionalna humana...

Tradicionalna humana akcija Rečne flotile i Železnica Srbije

25.06.2014 | Civilno-vojna saradnja Dvanaesti put pripadnici Rečne flotile i radnici Železnica Srbije, članovi humanitarnog društva “Kostadin Veselinović-Kosta”, u saradnji sa Institutom za transfuziologiju Vojnomedicinske akademije, organizovali su akciju dobrovoljnog davanja krvi, u novosadskoj kasarni “Aleksandar Berić”.
Priznanja...

Priznanja Vazduhoplovnom zavodu „Moma Stanojlović“ i 224. centru za elektronska dejstva

08.05.2014 | Civilno-vojna saradnja Povodom Svetskog dana Crvenog krsta – 8. maja i Nacionalnog dana dobrovoljnih davalaca krvi – 11. maja, 224. centru za elektronska dejstva i Vazduhoplovnom zavodu „Moma Stanojlović“ danas su uručena priznanja Crvenog krsta Zemun.
Tenkisti i...

Tenkisti i artiljerci Prve brigade dobrovoljno dali krv

30.04.2014 | Civilno-vojna saradnja Tenkisti 15. tenkovskog i 16. mehanizovanog bataljona i artiljerci 13. diviziona samohodnih višecevnih lansera raketa iz Sremske Mitrovice danas su dobrovoljno dali krv. Kao i mnogo puta do sada, pozivu na humanitarnu akciju odazvao se veliki broj prisutnih pripadnika Prve brigade Kopnene vojske.
Dobrovoljno davanje...

Dobrovoljno davanje krvi u Mešovitoj artiljerijskoj brigadi

09.04.2014 | Civilno-vojna saradnja U kasarni ''Mija Stanimirović'' u Nišu danas je, u saradnji sa Vojnom bolnicom Niš, organizovano dobrovoljno davanje krvi pripadnika mešovite artiljerijske brigade. Svoju humanost i želju da pomognu onima kojima je u ovom trenutku pomoć najpotrebnija pokazalo je 80 starešina i vojnika ove artiljerijske jedinice, kojom komanduje pukovnik Zvonko Stojković.
Humana akcija...

Humana akcija Trećeg centra za obuku

31.03.2014 | Civilno-vojna saradnja Treći centar za obuku organizovao je danas, u saradnji s Osnovnom školom „Kosta Stemanković“ iz Leskovca, akciju dobrovoljnog davanja krvi pod nazivom „Krv život znači“. U školskim prostorijama krv su dali pripadnici Centra, vojnici na dobrovoljnom služenju vojnog roka sa oružjem i zaposleni u školi.
Akcija dobrovoljnog...

Akcija dobrovoljnog davanja krvi u Brigadi veze

12.03.2014 | Civilno-vojna saradnja U saradnji s Institutom za transfuziologiju Vojnomedicinske akademije i Vojnom bolnicom Niš, Brigada veze organizovala je danas dobrovoljno davanje krvi. U akciji su učestvovala 72 pripadnika Brigade.
Pripadnici 224....

Pripadnici 224. centra u akciji „Darujte srcem“

26.02.2014 | Civilno-vojna saradnja U okviru akcije „Darujte srcem“, pripadnici 224. centra za elektronska dejstva danas su u kasarni „Radovan Medić“ dobrovoljno dali krv. U pitanju je projekat civilno-vojne saradnje opštine Zemun i jedinica Vojske Srbije na teritoriji te gradske opštine, u okviru kojeg pripadnici VS i lokalne samouprave daju krv za potrebe Kliničko-bolničkog centra „Zemun“.