Конкурси за пријем у радни однос у Војсци Србије

Понедељак, 1.5.2023 | Конкурси
Генералштаб Војске Србије расписао је јавне конкурсе за пријем лица из грађанства на позиције цивилних лица у Управи за телекомуникације и информатику (Ј-6) и Централној логистичкој бази. 

У Управу за телекомуникације и информатику (Ј-6) примају се криптолози са образовањем у области математичких и рачунарских наука, односно електротехничког и рачунарског инжењерства, док се у Централној логистичкој бази попуњавају радна места возача, механичара за муницију и минско-експлозивна средства, механичара за погонску опрему и инсталације, техничара за електронска средства, руковалаца парних котлова, столара и инжењера у области енергетике. 

На конкурсе се могу јавити пунолетни држављани Републике Србије који имају одговарајућу стручну спрему и задовољавају све остале услове конкурса. 

Изабрани кандидати ће бити примљени у радни однос на неодређено време, у својству цивилних лица на служби у Војсци Србије, са местом службовања у Београду.

Општи и посебни услови, начин конкурисања, спровођење изборног поступка и остала неопходна обавештења у вези са конкурсима могу се погледати на следећим линковима:


Повезане вести