Деда Мраз и Добра Вила на аеродрому Батајница

Среда, 28.12.2016 | Цивилно-војна сарадња

У организацији 204. ваздухопловне бригаде, данас је на аеродром „Батајница“ слетео „антонов 26“ са Деда Мразом, који је спремио слаткише за најмлађе посетиоце аеродрома.

Авион „антонов 26“ из састава 138. транспортне авијацијске ескадриле довезао је данас, тачно у 9.30, Деда Мраза на стајанку батајничког аеродрома где су га дочекали малишани из обреновачког СОС „Дечијег села“, Дома за децу и омладину „Споменак“ из Панчева, деца из породица са више деце из Београда као и глумица Тамара Томановић као Добра Вила. У улози Деда Мраза био је заставник Горан Крајиновић.

Уследило је упознавање деце са Деда Мразом који је за први сусрет спремио слаткише, а затим су најмлађи посетиоци аеродрома имали прилике да уђу у авион и да се друже са посадом ваздухоплова који им је довезао омиљеног јунака.
 
У војничком ресторану 204. ваздухопловне бригаде уприличена је и подела новогодишњих пакетића прве студентске хуманитарне фондације „Осмех на дар“. У прикупљању слаткиша, играчака и школског прибора за своје вршњаке учествовала су и деца спортисти из спортског удружења „Света Србија“ из Београда који су уз припаднике 204. ваздухопловне бригаде Војске Србије били домаћини својим вршњацима из наведених институција за децу и омладину.
 
Акцију, која се спроводи пету годину за редом, подржали су и припадници Клинике за анестезиологију и интензивну терапију ВМА.

Повезане вести