Почела...

Почела ваздухопловна вежба Air Solution 2018

18.09.2018 | Обука Mеђународна ваздухопловна тактичка вежба „Air Solution 2018“ у којој учествују припадници Ратног ваздухопловства и ПВО Војске Србије и Румунског ратног ваздухопловства почела је данас у ваздушном простору Србије и Румуније.
Дедамразијада...

Дедамразијада на аеродрому „Батајница“

27.12.2017 | Цивилно-војна сарадња На војном аеродрому у Батајници, у организацији 204. ваздухопловне бригаде и Фондације „Осмех на дар“, данас je одржана традиционална акција поделе пакетића угроженим малишанима.
Деда Мраз и...

Деда Мраз и Добра Вила на аеродрому Батајница

28.12.2016 | Цивилно-војна сарадња У организацији 204. ваздухопловне бригаде, данас је на аеродром „Батајница“ слетео „антонов 26“ са Деда Мразом, који је спремио слаткише за најмлађе посетиоце аеродрома.
Делегација...

Делегација српског ваздухопловства на аеромитингу у Данској

23.06.2014 | Актуелности Делегација Ваздухопловства и противваздухопловне одбране Војске Србије, коју је предводио командант генерал–мајор Ранко Живак, учествовала је на аеромитингу у Краљевини Данској. Посада авиона АН-26 представила је овај авион на статичком делу аеромитинга, који је видело преко 120.000 посетилаца у највећој данској авио-бази Каруп.
ТАКТИЧКА...

ТАКТИЧКА ВЕЖБА ВАЗДУХОПЛОВСТВА и ПВО ВОЈСКЕ СРБИЈЕ И ОС РУМУНИЈЕ

21.10.2008 | Обука Припадници Ваздухопловства и ПВО Оружаних снага Републике Србије и Републике Румуније извели су данас на војном аеродрому Батајница трочасовну заједничку тактичку вежбу "Пресретач 2008" у којој су приказали координирана дејства у контроли ваздушног саобраћаја, у случају кршења правила ваздушног саобраћаја, претњи од терористичких дејстава.
ИНТЕРВЈУ...

ИНТЕРВЈУ ГЕНЕРАЛ-МАЈОРА ДРАГАНА КАТАНИЋА АГЕНЦИЈИ БЕТА

01.08.2008 | Интервјуи Војска Србије планира да до краја године започне обимну модернизацију и дигитализацију 15 школско-борбених авиона домаће производње Супергалеб Г-4, а да следеће године, у зависности од финансијских могућности, купи један до два руска транспортна хеликоптера Ми-17, рекао је агенцији Бета командант Ваздухопловства и противваздухопловне одбране Војске Србије генерал-мајор Драган Катанић у интервјуу поводом Дана авијације.