Екипа IPSC Кобре освајач дупле круне у 2018. години

Четвртак, 8.11.2018 | Спорт у Војсци

Свечана скупштина савеза Србије за практично стрељаштво на којој су додељене награде најуспешнијим појединцима и екипама одржана је у суботу 3. новембра у Београду.

Екипа ”IPSC Кобре” поновила је прошлогодишњи успех, освојивши IPSC Лигу Републике Србије у дивизији Продукција за 2018. годину.
 
Врхунске резултате и доминантну прву позицију, чланови екипе потврдили су на Државном првенству Србије, где су другу годину за редом освојили прво место у дивизији Стандард за 2018. годину и тиме постали освајачи дупле круне.
 
У појединачној конкуренцији, од 83 такмичара који су током године наступали у IPSC Лиги, чланови екипе су постигли следеће резултате: старији водник прве класе Мирослав Миловановић је освојио треће место, заставник Бранислав Булатовић пето место и мајор Игор Игњатовић 12. место.
 
Екипа ”IPSC Кобре” коју чине припадници Батаљона војне полиције специјалне намене “Кобре” појачана је са старијим водником прве класе Мирославом Миловановићем, припадником 224. бригаде везе.
 
Клуб ”IPSC Кобре” постоји већ 15 година и његови оснивачи, бивши припадници Кобри, Владимир Ђукановић и Вукота Ђукић су још увек активни такмичари.
 
Екипа ”IPSC Кобре” прошле године проглашена је за најуспешнију спортску екипу у Војсци Србије.

Повезане вести