Промоција...

Промоција нових подофицира Војске Србије

12.10.2018 | Актуелности У Центру за обуку и усавршавање подофицира одржана је свечаност поводом промоције 12. и 13. класе слушалаца основног курса за подофицире на којој је 116 професионалних војника произведено у чин водника
Почетак...

Почетак курсева за подофицире

23.01.2018 | Обука У Центру за обуку и усавршавање подофицира данас је започела реализација Командно-штабног курса и Вишег курса за подофицире.
Виши курс...

Виши курс за подофицире у Центру за обуку и усавршавање подофицира

25.09.2017 | Обука У Центру за обуку и усавршавање подофицира у касарни „НХ Стевица Јовановић“ у Панчеву данас је почео први модул Вишег курса за подофицире који ће трајати пет недеља.
Виши курс...

Виши курс за подофицире у Центру за обуку и усавршавање подофицира

14.08.2017 | Обука Данас је у Центру за обуку и усавршавање подофицира у Панчеву почео први модул дванаестог по реду Вишег курса за подофицире, који ће трајати наредних пет недеља.
Виши курс...

Виши курс за подофицире у Центру за обуку и усавршавање подофицира

01.06.2017 | Обука У Центру за обуку и усавршавање подофицира, ове недеље почео је први модул Вишег курса за подофицире, који ће трајати пет недеља
Почетак...

Почетак курсева за усавршавање подофицира

31.01.2017 | Обука Командант Команде за обуку генерал-потпуковник Ђокица Петровић присуствовао је јуче у Центру за обуку и усавршавање подофицира у Панчеву почетку Командно-штабног, Вишег и Основног курса за подофицире.
Завршен...

Завршен први Виши курс за подофицире

06.12.2013 | Обука У Центру за обуку и усавршавање подофицира данас је завршен први Виши курс за подофицире, који је са успехом савладало 14 подофицира из свих састава Војске Србије. Полазници курса оспособљени су за извршавање индивидуалних и колективних задатака на подофицирским дужностима командира првог одељења (заменика командира вода) и дужностима у команди чете-батаљона.
Први Виши...

Први Виши курс за инструкторе обуке

10.06.2013 | Обука У Центру за обуку и усавршавање подофицира у Панчеву данас је почео први Виши курс за инструкторе обуке. Курс ће трајати три недеље а похађаће га 59 подофицира из свих састава Војске Србије.