Постављање...

Постављање тешког механизованог моста у Баричу

24.07.2014 | Цивилно-војна сарадња Припадници 18. инжињеријског батаљона из састава Прве бригаде Копнене војске из Новог Сада, данас су поставили тешки механизовани мост у месној заједници Барич у општини Обреновац. Постављени мост, укупне ширине 3,80 и дужине 10 метара, спаја локални пут Барич – Мала Mоштаница, који је оштећен мајским поплавама.
Хумани...

Хумани гест капетана Срђана Китића

02.07.2014 | Актуелности У присуству представника Прве бригаде и Школе за основно и средње образовање „Милан Петровић“ из Новог Сада, капетан Срђан Китић из Команде 18. инжињеријског батаљона донирао је тој школи дидактичке играчке и беби-опрему за унапређење живота и рада корисника Програма ране интервенције.
Војска...

Војска реконструише путеве и санира клизишта широм Србије

17.06.2014 | Актуелности Инжињеријске јединице Војске Србије, осим ангажовања у Обреновцу, изводе радове на реконструкцији путева и санацији клизишта у Малом Зворнику, Косјерићу, Бајиној Башти и Крупњу. Припадници 310. инжињеријског батаљона из Прокупља, из састава Треће бригаде Копнене војске, настављају са уклањањем одрона и реконструкцијом оштећених путева у општини...