Припреме...

Припреме пилота за гађање на полигону „Шабла“

08.06.2019 | Обука На аеродром „Граф Игнатијево“ у близини бугарског града Пловдива, у току су припреме припадника Ратног ваздухопловства и противваздухопловне одбране Војске Србије за заједничко гађање циљева у ваздушном простору које ће са колегама из Бугарске армије извести на полигону „Шабла“.
Пето...

Пето заједничко гађање циљева у ваздушном простору „Шабла 2019“

05.06.2019 | Обука Припадници Министарства одбране и Војске Србије на полигону „Шабла“ у Републици Бугарској од 4. до 14. јуна извешће заједничко гађање циљева у ваздушном простору са припадницима оружаних снага те земље.
АЕРО-МИТИНГ...

АЕРО-МИТИНГ БЕОГРАД AIR SHOW 2008

20.10.2008 | Актуелности Аеро-митинг „Beograd Air Show 2008“ одржан је јуче изнад Ушћа. Организатор, Ваздухопловно друштво „Свети Архангел Гаврило“ у сарадњи са Војском Србије, посветили су аеромитинг потпуковнику пилоту Иштвану Канасу, који је недавно страдао у удесу авиона Г-4, током увежбавања летачких могућности авиона за „Beograd Air Show 2008“.
ДЕЛЕГАЦИЈА...

ДЕЛЕГАЦИЈА ЛАКЕ АВИЈАЦИЈЕ КОВ ФРАНЦУСКЕ У ПОСЕТИ В И ПВО

09.10.2008 | Међународна сарадња Делегација Лаке авијације Копнене војске Француске, која се налази у четвородневној узвратној посети Ваздухопловству и противваздухопловној одбрани Војске Србије, посетила је данас аеродором Батајница. Госте из Француске примио је и поздравио заменик команданта ВиПВО Војске Србије бригадни генерал Небојша Ђукановић.