Akcija sređivanja prostora u Donjem Komrenu

Utorak, 29.4.2014 | Civilno-vojna saradnja

Pripadnici Mešovite artiljerijske brigade i aktivisti niške gradske opštine Crveni Krst i JKP „Medijana“ zajednički su danas uređivali prostor oko groblja u naselju Donji Komren. Radove su obišli komandant Mešovite artiljerijske brigade pukovnik Zvonko Stojković i predsednik opštine Crveni krst Darko Bulatović.

Pripadnici Mešovite artiljerijske brigade i aktivisti niške gradske opštine Crveni Krst i JKP „Medijana“ zajednički su danas uređivali prostor oko groblja  u naselju Donji Komren.

Radove su obišli komandant Mešovite artiljerijske brigade pukovnik Zvonko Stojković i predsednik opštine Crveni krst Darko Bulatović.

– Pored preventivnih mera u slučaju prirodnih nepogoda, čije posledice mogu ozbiljno da ugroze život stanovništva, dalekosežni cilj ovakvih akcija je uređenje i očuvanje životne sredine. Vreme u kome živimo, nažalost, podrazumeva postojanje lokacija koje se nalaze u veoma zapuštenom stanju, a do nas je da uložimo trud da ih bude što manje. S druge strane, očekujemo da će ovakva akcija delovati podsticajno i na ostale građane i razvijanje njihove svesti kada je u pitanju čuvanje životne sredine – rekao je pukovnik Stojković.

U današnjoj akciji je učestvovalo dvadeset pet pripadnika Mešovite artiljerijske brigade.

Povezane vesti