Obilazak pripadnika Vojske Srbije u Kopnenoj zoni bezbednosti

Nedelja, 7.1.2024 | Iz jedinica
Ministar odbrane Miloš Vučević, u pratnji zamenika načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnika Želimira Glišovića, obišao je, na današnji praznik – Božić, pripadnike Vojske Srbije u bazi „Medevce“ u Kopnenoj zoni bezbednosti.

Tom prilikom, komandir baze kapetan Milan Smiljković informisao je ministra Vučevića o zadacima u odseku odgovornosti i o organizaciji života i rada u ovoj bazi.

U razgovoru sa pripadnicima Vojske Srbije, ministar odbrane uverio se da zadatke na obezbeđenju administrativne linije i kontroli Kopnene zone bezbednosti izvršavaju odgovorno i profesionalno, garantujući sigurnost svim građanima Srbije.

Čestitajući najradosniji hrišćanski praznik pripadnicima Vojske Srbije, ministar Vučević rekao je da oni, bez obzira koji je dan ili datum, izvršavaju svoje zadatke, čuvaju teritoriju Republike Srbije i staraju se o bezbednosti svih građana naše zemlje.

Današnjem obilasku baze „Medevce“ prisustvovali su i državni sekretar u Ministarstvu odbrane Nemanja Starović, komandant Kopnene vojske general-potpukovnik Milosav Simović, načelnik Operativne uprave (J-3) Generalštaba general-major Tiosav Janković, šef Kabineta ministra odbrane brigadni general Goran Momčilović i komandant Treće brigade kopnene vojske pukovnik Dragan Antić.

Povezane vesti