Obilazak Tehničkog remontnog zavoda „Čačak“

Ponedeljak, 1.11.2021 | Iz jedinica
Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović obišao je danas sa saradnicima Tehnički remontni zavod „Čačak“. 

General Mojsilović je tom prilikom sagledao organizaciju rada, kapacitete za remont i opravku vozila guseničara, kao i dostignuti stepen investicionih radova na proširenju kapaciteta  ove vojne ustanove u sastavu Kopnene vojske.

Tokom obilaska, načelniku Generalštaba je referisano o stanju i funkcionalnim sposobnostima ove ustanove i merama koje se preduzimaju za dalje unapređenje kapaciteta za generalni remont, reviziju, modifikaciju i parcijalnu opravku sredstava borbene tehnike.
 
Ističući značaj Tehničkog remontnog zavoda „Čačak“ za uspešnu realizaciju zadataka Vojske Srbije, general Mojsilović je odao priznanje pripadnicima ustanove za unapređenje tehnološkog procesa i kapaciteta za održavanje i snažan doprinos modernizaciji naoružanja i vojne opreme Vojske Srbije.

Obilasku su prisustvovali pomoćnik ministra odbrane za materijalne resurse dr Nenad Miloradović, komandant Kopnene vojske general-potpukovnik Milosav Simović i načelnik Uprave za logistiku (J-4) Generalštaba Vojske Srbije brigadni general Srđan Petković.

Povezane vesti