Прослава...

Прослава Дана информатичке службе

21.02.2019 | Култура и традиција У Управи за телекомуникације и информатику (Ј-6) Генералштаба Војске Србије и Центру за командно-информационе системе и информатичку подршку данас су прослављени Дан информатичке службе и Дан Центра.
Честитке...

Честитке поводом Дана информатичке службе и Дана ЦКИСИП

20.02.2019 | Активности НГШ Начелник Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Милан Мојсиловић упутио је честитке поводом 21. фебруара – Дана информатичке службе и Дана Центра за командно-информационе системе и информатичку подршку.
Почела...

Почела вежба Сајбер Тесла 2018

05.06.2018 | Обука У касарни „Војвода Радомир Путник“ у Горњем Милановцу јуче је почела петодневна командно-штабна вежба Војске Србије и Националне гарде Охаја Сајбер Тесла 2018, чија је тема одбрана телекомуникационо-информационог система од претњи из сајбер простора.
Прослављен...

Прослављен Дан информатичке службе

21.02.2018 | Култура и традиција У Управи за телекомуникације и информатику Генералштаба и Центру за командно информационе системе и информатичку подршку данас је свечано обележен Дан информатичке службе и Дан ЦКИСИП – 21. фебруар.
Честитке...

Честитке начелника Генералштаба поводом празника информатичке службе и ЦКИСИП-а

20.02.2018 | Активности НГШ Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић упутио је честитке поводом празника информатичке службе и Центра за командно-информационе системе и информатичку подршку.
Обележен...

Обележен Дан информатичке службе и Дан Центра за командно-информационе системе и информатичку подршку

21.02.2017 | Култура и традиција У Управи за телекомуникације и информатику и Центру за командно-информационе системе и информатичку подршку (ЦКИСИП) данас је свечано обележен 21. фебруар — Дан информатичке службе и Дан овог Центра.
Честитке...

Честитке начелника Генералштаба поводом Дана информатичке службе и Дана ЦКИСИП-а

20.02.2017 | Активности НГШ Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић упутио је честитке поводом 21. фебруара – Дана информатичке службе и Дана Центра за командно-информационе системе и информатичку подршку.