Strani vojni predstavnici u Kruševcu

Sreda, 9.4.2014 | Aktuelnosti

Strani vojni predstavnici akreditovani u Republici Srbiji boravili su danas u poseti Centru za usavršavanje kadrova ABHO i 246. bataljonu ABHO u Kruševcu. Komandant Centra za usavršavanje kadrova ABHO potpukovnik dr Ivan Lazarević predstavio je delokrug rada Centra i 246. bataljona ABHO i upoznao goste sa mogućnostima, aktivnostima i budućim planovima Regionalnog i Partnerskog centra za obrazovanje i obuku.

Strani vojni predstavnici akreditovani u Republici Srbiji boravili su danas u poseti Centru za usavršavanje kadrova ABHO i 246. bataljonu ABHO u Kruševcu. 

Komandant Centra za usavršavanje kadrova ABHO potpukovnik dr Ivan Lazarević predstavio je delokrug rada Centra i 246. bataljona ABHO i upoznao goste sa mogućnostima, aktivnostima i budućim planovima Regionalnog i Partnerskog centra za obrazovanje i obuku.

Gosti su imali priliku da vide infrastrukturne kapacitete, kapacitete za obuku, naoružanje i vojnu opremu ABH službe, radiološko–hemijsku laboratoriju kao i  prikaz pripremljenosti deklarisanog voda ABHO za učešće u multinacionalnim operacijama.

U okviru posete strani vojni predstavnici obišli su znamenitosti grada Kruševca, arheološki park i crkvu Lazaricu.

 

Povezane vesti