Čestitke načelnika Generalštaba povodom vojnih praznika

Sreda, 13.9.2017 | Aktivnosti NGŠ

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković je čestitao praznike pripadnicima Mešovite artiljerijske brigade, roda artiljerije, intendantske službe i vojne policije.

Čestitka pripadnicima roda artiljerije


Pripadnicima roda artiljerije upućujem srdačne čestitke povodom 14. septembra – Dana roda. 

Čuvajući uspomenu na početak proboja Solunskog fronta i generacije artiljeraca koji su sebe ugradili u istoriju, razvoj i afirmaciju vašeg roda, svojom stručnošću, profesionalizmom i uspešnom realizacijom postavljenih zadataka, značajno doprinosite razvijanju operativnih sposobnosti i morala Vojske Srbije. 

Uveren sam da ćete i ubuduće raditi na stručnom osposobljavanju pripadnika roda i obuci vaših jedinica i da ćete dugogodišnje iskustvo primeniti u iznalaženju novih modela rada, koje nameću savremeni vojni izazovi.

Čestitam vam praznik i želim uspeh u daljem radu.

Čestitka pripadnicima Mešovite artiljerijske brigade


Povodom 14. septembra – Dana Mešovite artiljerijske brigade, pripadnicima jedinice upućujem srdačne čestitke. 

Nastavljajući tradiciju od skoro jednog veka artiljeraca sa Solunskog fronta, zahvaljujući stručnosti, odgovornosti, profesionalnosti i visokom nivou morala pripadnika vaše brigade, potvrđujete da ste značajan segment kako Kopnene vojske, tako i Vojske Srbije u celini. 

Uveren da ćete nastaviti sa kvalitetnom realizacijom postavljenih zadataka, čestitam vam praznik i želim puno uspeha u daljem radu. 

Čestitka pripadnicima intendantske službe


Pripadnicima intendantske službe upućujem srdačne čestitke povodom 14. septembra – Dana službe. 

Nastavljajući tradiciju dugu preko 130 godina od osnivanja intendantske službe u srpskoj vojsci, kvalitetnom realizacijom zadataka iz oblasti opšte logistike i snabdevanja, potvrdili ste značaj intendantske podrške u izgradnji operativne sposobnosti Vojske Srbije. 

Uveren sam da ćete svojim radom, zalaganjem i primenom dugogodišnjeg iskustva, uz racionalno korišćenje resursa, doprineti unapređenju intendantske podrške i razvijanju morala Vojske Srbije.

Čestitam vam praznik i želim uspeh u daljem radu.

Čestitka pripadnicima vojne policije


Povodom 14. septembra – Dana vojne policije, pripadnicima vojne policije čestitam praznik.

Sa tradicijom više od 60 godina od formiranja vojne policije, uprkos brojnim iskušenjima u radu, potvrdili ste da posedujete sposobnosti i kapacitete za uspešnu realizaciju zadataka iz vaše nadležnosti i značajno doprinesite razvijanju operativne sposobnosti i morala Vojske Srbije.

Siguran sam da će vam i u narednom periodu prioritet biti očuvanje visokog nivoa osposobljenosti, uz profesionalno realizovanje postavljenih zadataka.

Čestitam vam praznik i želim puno uspeha u daljem radu. 

Povezane vesti