Dodela vojnih...

Dodela vojnih spomenica pripadnicima 37. motorizovane brigade

05.06.2019 | Kultura i tradicija Povodom 20 godina od odbrane od NATO agresije na SRJ, danas su u Domu Vojske Srbije u Kraljevu uručene vojne spomenice pripadnicima nekadašnje herojske 37. motorizovane brigade.
General Mojsilović...

General Mojsilović primio dužnost načelnika Generalštaba

18.09.2018 | Aktivnosti NGŠ Svečanost povodom uručenja ukaza predsednika Republike Srbije i primopredaje dužnosti načelnika Generalštaba Vojske Srbije održana je danas u Velikoj ratnoj sali Starog Generalštaba u Beogradu, u prisustvu ministra odbrane Aleksandra Vulina.
General-potpukovnik...

General-potpukovnik Milan Mojsilović novi načelnik Generalštaba Vojske Srbije

14.09.2018 | Aktuelnosti Predsednik Republike Srbije i vrhovni komandat Vojske Srbije Aleksandar Vučić i ministar odbrane Aleksandar Vulin održali su večeras sastanak s predstavnicima vojnog vrha u Velikoj sali Starog Generalštaba u Beogradu.
Dan logističkih...

Dan logističkih službi VS

14.09.2018 | Kultura i tradicija Povodom Dana intendantske službe, tehničke i saobraćajne službe u Vojnotehničkom institutu u kasarni „Žarkovo“ danas je održana održana je centralna svečanost.
General Diković...

General Diković čestitao Dan tehničke i saobraćajne službe

14.09.2018 | Aktivnosti NGŠ Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković je čestitao praznike pripadnicima tehničke i saobraćajne službe.
Čestitke načelnika...

Čestitke načelnika Generalštaba povodom vojnih praznika

13.09.2018 | Aktivnosti NGŠ Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković je čestitao praznike pripadnicima roda artiljerije, intendantske službe, vojne policije i Mešovite artiljerijske brigade.
Stručni skupovi o...

Stručni skupovi o planiranju rada i obuci u Vojsci Srbije

12.09.2018 | Aktivnosti NGŠ Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković učestvovao je danas, u beogradskim kasarnama „Topčider“ i „Banjica 2“, učesnike stručnih skupova o planiranju rada i planiranju i izvođenju obuke u Vojsci Srbije.
Prijem kod generala...

Prijem kod generala Dikovića povodom vojnih praznika

12.09.2018 | Kultura i tradicija Povodom predstojećih vojnih praznika, načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković priredio je danas u kasarni „Banjica 2“ u Beogradu prijem za delegacije artiljerije, vojne policije, intendantske, tehničke i saobraćajne službe.
General Diković s...

General Diković s oficirima koji su završili školovanje u inostranstvu

12.09.2018 | Aktivnosti NGŠ Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković razgovarao je danas sa oficirima koji su, ove godine, završili najviša vojna usavršavanja u inostranstvu i oficirima koji se upućuju na Generalštabno usavršavanje u inostranstvo.
Primopredaja...

Primopredaja dužnosti u Upravi za telekomunikacije i informatiku

10.09.2018 | Aktuelnosti Načelnik Odeljenja za telekomunikaciono-informatičko obezbeđenje pukovnik Vlatko Kuraj predao je danas dužnost pukovniku Miletu Vitezoviću.