Gađanja oklopnih jedinica Treće brigade

Četvrtak, 15.5.2014 | Obuka

Pripadnici 36. tenkovskog bataljona iz Niša i 37. mehanizovanog bataljona iz Kuršumlije, iz sastava Treće brigade Kopnene vojske, izveli su od 10. do 14. maja programska gađanja iz naoružanja roda oklopnih jedinica. Gađanja iz tenkova M-84 i borbenih vozila pešadije M-80 na tenkovskom strelištu „Orešac“ pripadnici ovih jedinica iskorostili su kao pripremu za intenzivni period obučavanja koji ih očekuje.

Pripadnici 36. tenkovskog bataljona iz Niša i 37. mehanizovanog bataljona iz Kuršumlije, iz sastava Treće brigade Kopnene vojske, izveli su od 10. do 14. maja programska gađanja iz naoružanja roda oklopnih jedinica.

Gađanja iz tenkova M-84 i borbenih vozila pešadije M-80 na tenkovskom strelištu „Orešac“ pripadnici ovih jedinica iskorostili su kao pripremu za intenzivni period obučavanja koji ih očekuje.

– Naši vojnici su uvek posebno motivisani kada se izvode gađanja iz naoružanja roda. Zadovoljan sam sveukupnom realizacijom logorovanja, zalaganjem i odnosom vojnika prema zadacima i obavezama. U potpunosti smo postigli cilj i spremni smo za gađanja koja nas očekuju u junu na „Pasuljanskim livadama“, ističe komandant logorske prostorije potpukovnik Saša Atelj.

Povezane vesti