Obilazak 210....

Obilazak 210. inžinjerijskog bataljona

19.11.2019 | Aktuelnosti
Vojska Srbije...

Vojska Srbije postavila most u selu Sirča

08.06.2019 | Civilno-vojna saradnja Pripadnici 210. inžinjerijskog bataljona Druge brigade kopnene vojske postavili su juče teški mehanizovani most u selu Sirča kod Kraljeva, gde je nabujala reka srušila postojeći most na lokalnom putu koji se potpuno urušio, ostavljajući stotinu domaćinstava odsečene od ostatka sela, Kraljeva i okoline.
Vojska Srbije sanira...

Vojska Srbije sanira posledice poplava u Ivanjici i Ljigu

25.07.2018 | Civilno-vojna saradnja Pripadnici Kopnene vojske i Ratnog vazduhoplovstva i PVO su već sedam dana angažovani na otklanjanju posledica poplava u opštinama Ivanjica i Ljig.
Rekonstruisan put ka...

Rekonstruisan put ka kući vojvode Bojovića

02.10.2017 | Civilno-vojna saradnja Pripadnici Vojske Srbije su završili rekonstrukciju puta do rodne kuće vojvode Petra Bojovića u selu Miševići kod Nove Varoši.
Vojska obnavlja put...

Vojska obnavlja put ka rodnoj kući Milunke Savić

03.08.2017 | Civilno-vojna saradnja Pripadnici 210. inžinjerijskog bataljona Druge brigade kopnene vojske završavaju radove na rekonstrukciji puta ka rodnoj kući heroine Milunke Savić u selu Koprivnica kod Jošaničke Banje.
Inžinjerci Vojske...

Inžinjerci Vojske Srbije u opštini Bajina Bašta

13.03.2016 | Civilno-vojna saradnja Pripadnici 210. inžinjerskog bataljona 2. brigade KoV iz Kraljeva, jedinice kojom komanduje major Damir Novoselac angažovani su na teritoriji opštine Bajina Bašta na ispomoći stanovništvu od poplavama učinjene štete od 9. marta.
Inžinjerci Druge...

Inžinjerci Druge brigade pomažu u Kosjeriću

07.08.2014 | Civilno-vojna saradnja Pripadnici 210. inžinjerijskog bataljona Druge brigade Kopnene vojske, na poziv lokalnih vlasti Kosjerića, od juče saniraju posledice najnovijih poplava u tom kraju. Inžinjerijska radna grupa sa dve inžinjerijske mašine i dva samoistovarivača angažovana je na uređenju rečnih korita i vraćanju reka u svoje tokove, kao i na popravci puteva kako bi se ponovo uspostavile prekinute komunikacije.
Postavljen most u...

Postavljen most u Krupnju

30.07.2014 | Civilno-vojna saradnja U Krupanjskom selu Kržava preko istoimene reke, pripadnici 210. inžinjerijskog bataljona iz sastava Druge brigade Kopnene vojske, juče su postavili teški mehanizovani most. Postavljanjem mosta, ukupne širine 3,80 i dužine 10 metara, meštanima sela Kržava omogućena je saobraćajna komunikacija sa Krupnjem, koja je bila u prekidu nakon poplava koje su u maju zadesile Srbiju.