Zajednička vežba...

Zajednička vežba Vojske Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova

23.06.2018 | Obuka Vežba Vojske Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova „Zajednički udar 2018“ biće održana 27. juna 2018. godine, sa početkom u 10 časova, na Trgu srpskih ratnika i Atletskom stadionu u Kraljevu.
Prestanak...

Prestanak angažovanja Zajedničkih snaga Vojske Srbije i MUP

02.04.2018 | Aktuelnosti Posle više od 20 meseci angažovanja, Zajedničke snage Vojske Srbije i MUP, predale su nadležnost obezbeđenja državne granice ka Bugarskoj i Makedoniji Ministarstvu unutrašnjih poslova.
Nova postavljenja u...

Nova postavljenja u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije

02.02.2018 | Aktuelnosti Predsednik Republike i vrhovni komandant Aleksandar Vučić, doneo je ukaze o postavljenjima na nove dužnosti, zastupanjima i prestanku profesionalne vojne službe.
Strani vojni...

Strani vojni predstavnici obišli snage vojske i policije

31.01.2018 | Međunarodna saradnja Komandant Zajedničkih snaga vojske i policije angažovanih na obezbeđenju državne granice pukovnik Vladeta Baltić primio je danas, u bazi „Jug“ kod Bujanovca, predstavnike stranih oružanih snaga akreditovanih u Republici Srbiji.
Ministar Vulin:...

Ministar Vulin: Odlična saradnja Vojske i MUP na obezbeđenju granice

14.01.2018 | Aktuelnosti Ministar odbrane Aleksandar Vulin je obišao danas pripadnike Zajedničkih snaga Vojske Srbije i MUP-a, angažovane na obezbeđenju državne granice na posednutom objektu „Mokranje“.
Ministar Vulin u...

Ministar Vulin u Komandi Kopnene vojske

27.07.2017 | Aktuelnosti Ministar odbrane Aleksandar Vulin, u pratnji načelnika Generalštaba Vojske Srbije i komandanta Kopnene vojske, obišao je danas Komandu Kopnene vojske i Komandu Zajedničkih snaga u Nišu.
Godinu dana...

Godinu dana angažovanja Zajedničkih snaga vojske i policije

22.07.2017 | Aktuelnosti Ministar odbrane Aleksandar Vulin obišao je, sa saradnicima i načelnikom Uprave granične policije, pripadnike Zajedničkih snaga vojske i policije na granici prema Bugarskoj.
Priznanja...

Priznanja Ministarstva odbrane za pripadnike koji su se istakli u akcijama spasavanja

23.06.2017 | Aktuelnosti Ministar odbrane i načelnik Generalštaba primili su danas pripadnike Vojske Srbije i Žandarmerije, koji su se istakli u spasavanju dece kod granice sa Bugarskom i čoveka iz zapaljenog čamca na Lidu.
Pripadnici Vojske...

Pripadnici Vojske Srbije i danas u pravo vreme i na pravom mestu

19.06.2017 | Aktuelnosti Tokom obavljanja svojih redovnih dužnosti i obaveza, pripadnici Vojske Srbije još jednom su pokazali da su uvek uz svoj narod i da na njihovu pomoć mogu da računaju kad god im zatreba.
Ministar odbrane na...

Ministar odbrane na granici sa Republikom Makedonijom

01.05.2017 | Aktuelnosti Ministar odbrane Zoran Đorđević obišao je danas Zajedničke snage vojske i policije angažovane na zaštiti državne granice sa Republikom Makedonijom.