Представници ФК „Партизан“ у посети јединицама РВ и ПВО

Уторак, 2.7.2019 | Актуелности
Фудбалери Фудбалског клуба „Партизан“, које је предводио шеф стручног штаба Саво Милошевић, посетили су јуче јединице Ратног ваздухопловства и противваздухопловне одбране – 250. ракетну бригаду за ПВД у касарни „Мајор Милан Тепић“ у Јакову и 204. ваздухопловну бригаду на Војном аеродрому „Пуковник-пилот Миленко Павловић“ у Батајници.

Заменик начелника Генералштаба Војске Србије генерал-мајор Петар Цветковић дочекао је госте у касарни у Јакову и пожелео им пријатан боравак у јединицама Ратног ваздухопловства и противваздухопловне одбране.

Фудбалерима „Партизана“ више о јединици и техници којом располаже херојска 250. ракетна бригада говорили су начелник штаба пуковник Новица Гогић и командант 2. ракетног дивизиона потпуковник Горан Лекић.

На Војном аеродрому „Пуковник-пилот Миленко Павловић“ у Батајници фудбалере су дочекали командант РВ и ПВО генерал-мајор Душко Жарковић и командант 204. ваздухопловне бригаде бригадни генерал Жељко Билић, који је гостима представио капацитете и историјат бригаде којом командује.

Повезане вести