Начелник Генeралштаба обишао јединице у Зајечару

Четвртак, 23.11.2017 | Активности НГШ

Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић обишао је данас јединице Војске Србије стациониране у касарни „Никола Пашић“ у Зајечару и извршио информисање ових јединица.

Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић обишао је данас јединице Војске Србије стациониране у касарни „Никола Пашић“ у Зајечару и извршио информисање припадника Команде за развој Тимочке бригаде, 31. и  32. пешадијског батаљона Треће бригаде копнене војске.

Генерала Диковића, поред команданата јединица размештених у зајечарској касарни, дочекали су заменик команданта Команде за обуку бригадни генерал Јелесије Радивојевић, командант Треће бригаде КоВ пуковник Предраг Грбић и пуковник Драгиша Станковић из Команде Копнене војске.

Генерал Диковић је извршио контролу и сагледао организацију рада у јединицама размештеним у овој касарни и дао усмерења за даљи рад.

Поред начелника Генералштаба припадницима ових јединица обратили су се и начелници Управе за људске ресурсе и Управе војне полиције пуковници Саво Иришкић и Рајко Миловановић, пуковници Милорад Видаковић из Управе за оперативне послове и Чедомир Дупор из Управе за логистику,  који су их упознали са најзначајнијим актуелним питањима из надлежности ових управа. 

Повезане вести