Честитке начелника Генералштаба поводом војних празника

Четвртак, 10.11.2016 | Активности НГШ

Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић честитао је празнике припадницима рода јединица за електронска дејства, 224. центра за електронска дејства, Ваздухопловномедицинског института и Војномедицинског центра „Нови Сад“.

Честитка начелника Генералштаба припадницима јединица за електронска дејства


Поводом 11. новембра – Дана рода јединица за електронска дејства, припадницима рода упућујем срдачне честитке.

Ове године славите јубилеј – 70. годишњицу од формирања прве радио-извиђачке јединице.

Базирајући своја знања на вишедеценијском искуству, професионалним и стручним извршавањем бројних задатака потврдили сте значај рода, посебно у оквиру обавештајног обезбеђења команди и јединица Војске Србије и допринели изградњи и јачању оперативних способности Војске Србије.

Имајући у виду да вас одликује професионални однос према раду, уверен сам да ћете и у наредном периоду, стручним оспособљавањем припадника рода и опремањем рода савременим средствима и системима, успешно одговорити великим изазовима у реализацији сложених задатака који се постављају пред јединице за ЕД.

Честитам вам јубилеј и желим пуно успеха у даљем раду.

Честитка начелника Генералштаба припадницима 224. центра за електронска дејства


Поводом 11. новембра – Дана 224. центра за електронска дејства, свим припадницима јединице упућујем срдачне честитке.

У години када славите јубилеј – 70 година од формирања прве јединице за радио-извиђање и противелектронска дејства, својим самопрегорним радом на извршавању задатака електронске подршке и електронске заштите активности команди, јединица и установа Војске Србије, потврђујете да сте да сте достојни наследници претходних генерација и професионалци које краси спремност, стручност и оспособљеност за извршавање постављених задатака.

У уверењу да ћете и убудуће наставити са истим полетом и еланом који имате при реализацији задатака, честитам вам јубилеј и желим пуно успеха у даљем раду.

Честитка начелника Генералштаба припадницима Ваздухопловномедицинског института


Поводом 11. новембра – Дана Ваздухопловномедицинског института, припадницима Института упућујем срдачне честитке.

Својим радом у процесу медицинско-психолошке селекције кадра Војске Србије, посебно пилота и падобранаца, дајете свој допринос у јачању оперативних способности Војске Србије.

Ваша улога у селекцији људства за специфичне дужности је од велике важности у процесу доношења одлука у управљању људским ресурсима.

Честитам вам празник и желим пуно успеха у даљем раду.

Честитка начелника Генералштаба колективу Војномедицинског центра „Нови Сад“


Поводом 11. новембра – Дана Војномедицинског центра Нови Сад, у име припадника Војске Србије и своје лично, колективу установе честитам празник.

Применом дугогодишњег искуства, стручним и одговорним радом, као здравствени радници, од формирања Сталне војне болнице у Петроварадину 1919. године, значајно доприносите квантитету и квалитету пружања медицинских услуга и остварујете запажене резултате у заштити здравља војних осигураника и цивила.

Честитам вам празник и желим успех у даљем раду. 

Повезане вести