Спортско првенство војне полиције

Уторак, 11.9.2018 | Из јединица

У сусрет 14. септембру – Дану војне полиције, у касарни „Књаз Михајло“ у Нишу, јуче је одржано 16. спортско првенство припадника војне полиције Војске Србије.

У сусрет 14. септембру – Дану војне полиције, у касарни „Књаз Михајло“ у Нишу, јуче је одржано 16. Спортско првенство припадника војне полиције Војске Србије, на коме је учествовало шест екипа из Трећег и Петог батаљона војне полиције, 25. батаљона војне полиције из Гарде, Противтерористичког батаљона, Батаљона специјалне намене „Кобре“ и Криминалистичко истражне групе војне полиције. 

Спорстким активностима присуствовао је начелник Управе војне полиције, пуковник Рајко Миловановић, који је на отварању првенства подсетио да се такмичење одржава у програму обележавања Дана војне полиције, али и у част капетана Владана Јовановића и млађег водника Срђана Стевановића – припадника Трећег батаљона војне полиције који су трагично страдали у саобраћајној несрећи на ауто-путу Београд–Ниш.  

После великих борби у малом фудбалу додељена су признања најбољим екипама. Прво место освојили су фудбалери из Петог батаљона војне полиције, друго место припало је екипи Трећег батаљона војне полиције, док је треће место заузела екипа Противтерористичког батаљона. 

Зоран Миладиновић, МЦ Одбрана

Повезане вести