Припадници...

Припадници Војске Србије обележили Дан сећања

24.03.2018 | Култура и традиција У командама, јединицама и установама Војске Србије данас је обележен 24. март – Дан сећања на страдале у НАТО агресији 1999. године.
Министар...

Министар Вулин и генерал Диковић у касарни у Рашки

17.01.2018 | Актуелности Министар одбране Александар Вулин и начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић обишли су данас припаднике 21. пешадијског батаљона у Рашки.
Припадници...

Припадници 21. пешадијског батаљона на вежби „Платинасти лав“

07.08.2017 | Обука Пешадијски вод из састава 21. пешадијског батаљона Друге бригаде копнене војске учествује на мултинационалној вежби „Платинасти лав 17.2“, која се од 31. јула до 10. августа одржава на полигону за обуку „Ново село“ у Бугарској.
Обука...

Обука резервног састава у Другој бригади КоВ

30.03.2016 | Обука У касарни „Стефан Немања“ у Рашкој, у 21. пешадијском батаљону Друге бригаде копнене војске, у току је петнаестодневна обука резервних подофицира и војника рода инжињерије.
Испраћај...

Испраћај пешадијске чете у мировну мисију у Либану

26.05.2014 | Актуелности Припадници пешадијске чете 21. пешадијског батаљона Друге бригаде Копнене војске данас су у касарни „Стефан Немања“ у Рашки свечано испраћени у мисију Уједињених нација Унифил у Либану. Испраћају су присуствовали министар одбране Братислав Гашић, начелник Генералштаба генерал Љубиша Диковић са сарадницима, представници локалних власти и многобројна родбина и пријатељи.
Отварање...

Отварање богослужбеног простора у Рашкој

13.05.2014 | Актуелности У касарни „Стефан Немања“ у Рашкој данас је отворен богослужбени простор за припаднике православне вероисповести 21. пешадијског батаљона Друге бригаде Копнене војске. Литургију поводом освећења православне капеле посвећене Светом Симеону Мироточивом предводио је епископ рашко-призренски Теодосије.