Обнова...

Обнова Војне академије

21.01.2018 | Актуелности Министар Вулин и генерал Љубиша Диковић су обишли данас Војну академију, на којој су у току инфраструктурни радови.
У наредних...

У наредних годину дана 300 милиона за реконструкцију Војне академије

16.12.2017 | Актуелности Министар одбране Александар Вулин обишао је Војну академију и упознао се са степеном реализације инфраструктурних радова који је се спроводе у тој високошколској научној установи.
Генерал...

Генерал Диковић са кадетима 138. класе ВА и 3. класе Медицинског факултета ВМА

04.09.2017 | Активности НГШ Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић разговарао је данас на Војној академији са кадетима 138. класе Војне академије и 3. класе Медицинског факултета Војномедицинске академије.
Генерал...

Генерал Диковић са кадетима 137. класе Војне академије

29.08.2016 | Активности НГШ Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић разговарао је данас на Војној академији са кадетима 137. класе те војнообразовне институције.
Саветовање...

Саветовање о обуци у Команди за обуку

16.07.2014 | Актуелности У Команди за обуку данас је одржано шестомесечно саветовање по обуци, уз присуство начелника Управе за обуку и доктрину Генералштаба Војске Србије генерал-мајорa Горана Зековића, команданта Команде за обуку генерал-мајора Ђокице Петровића, главног подофицира Војске Србије заставника прве класе Милојка Милосављевића, као и представника Генералштаба, Копнене војске, Ваздухопловства и ПВО и Команде за обуку.
Почела...

Почела међународна вежба „Викинг 14“

01.04.2014 | Обука У Центру за обуку путем симулација данас је почела међународна командно-штабна вежба подржана рачунарским симулацијама „Викинг 14“. Циљ десетодневне вежбе је побољшање обучености цивила, војске и полиције да заједнички делују у јединственом мултифункционалном и мултинационалном окружењу.
Почетак...

Почетак Курса за рад у систему научених лекција

15.04.2013 | Обука У Дому Гарде, у касарни „Топчидер“, данас је почео Курс за оспособљавање лица за рад у систему научених лекција, који ће трајати до 19. априла. Организатор курса је Управа за обуку и доктрину Генералштаба Војске Србије која је носилац имплементације Концепта развоја система научених лекција у нашој војсци.