Војска...

Војска Србије поставила мост у селу Сирча

08.06.2019 | Цивилно-војна сарадња Припадници 210. инжињеријског батаљона Друге бригаде копнене војске поставили су јуче тешки механизовани мост у селу Сирча код Краљева, где је набујала река срушила постојећи мост на локалном путу који се потпуно урушио, остављајући стотину домаћинстава одсечене од остатка села, Краљева и околине.
Војска...

Војска Србије санира последице поплава у Ивањици и Љигу

25.07.2018 | Цивилно-војна сарадња Припадници Копнене војске и Ратног ваздухопловства и ПВО су већ седам дана ангажовани на отклањању последица поплава у општинама Ивањица и Љиг.
Реконструисан...

Реконструисан пут ка кући војводе Бојовића

02.10.2017 | Цивилно-војна сарадња Припадници Војске Србије су завршили реконструкцију пута до родне куће војводе Петра Бојовића у селу Мишевићи код Нове Вароши.
Војска...

Војска обнавља пут ка родној кући Милунке Савић

03.08.2017 | Цивилно-војна сарадња Припадници 210. инжињеријског батаљона Друге бригаде копнене војске завршавају радовe на реконструкцији пута ка родној кући хероине Милунке Савић у селу Копривница код Јошаничке Бање.
Инжињерци...

Инжињерци Војске Србије у општини Бајина Башта

13.03.2016 | Цивилно-војна сарадња Припадници 210. инжињерског батаљона 2. бригаде КоВ из Краљева, јединице којом командује мајор Дамир Новоселац ангажовани су на територији општине Бајина Башта на испомоћи становништву од поплавама учињене штете од 9. марта.
Инжињерци...

Инжињерци Друге бригаде помажу у Косјерићу

07.08.2014 | Цивилно-војна сарадња Припадници 210. инжињеријског батаљона Друге бригаде Копнене војске, на позив локалних власти Косјерића, од јуче санирају последице најновијих поплава у том крају. Инжињеријска радна група са две инжињеријске машине и два самоистоваривача ангажована је на уређењу речних корита и враћању река у своје токове, као и на поправци путева како би се поново успоставиле прекинуте комуникације.
Постављен...

Постављен мост у Крупњу

30.07.2014 | Цивилно-војна сарадња У Крупањском селу Кржава преко истоимене реке, припадници 210. инжињеријског батаљона из састава Друге бригаде Копнене војске, јуче су поставили тешки механизовани мост. Постављањем моста, укупне ширине 3,80 и дужине 10 метара, мештанима села Кржава омогућена је саобраћајна комуникација са Крупњем, која је била у прекиду након поплава које су у мају задесиле Србију.