Постављање...

Постављање тешког механизованог моста у Баричу

24.07.2014 | Цивилно-војна сарадња Припадници 18. инжињеријског батаљона из састава Прве бригаде Копнене војске из Новог Сада, данас су поставили тешки механизовани мост у месној заједници Барич у општини Обреновац. Постављени мост, укупне ширине 3,80 и дужине 10 метара, спаја локални пут Барич – Мала Mоштаница, који је оштећен мајским поплавама.
Друга...

Друга бригада Копнене војске помаже мештанима околине Краљева

20.06.2014 | Цивилно-војна сарадња Припадници Друге бригаде Копнене војске су након постављања мостова у Раваници, Годачици, Малом Зворнику и Бајиној Башти, јуче поставили и тешки механизовани мост преко реке Лопатнице у Богутовцу, недалеко од Краљева.
Постављање...

Постављање моста у општини Ражањ

24.05.2014 | Цивилно-војна сарадња Припадници 310. инжињеријског батаљона из Прокупља, из састава Треће бригаде Копнене војске, поставили су јуче тешки механизовани мост преко Јовановачке реке у селу Нови Брачин. – Мост је постављен стотинак метара низводно од старог моста који су оштетили набујала Јовановачка река и клизишта у овом селу.
Тешки...

Тешки механизовани мост премостио Витовницу

23.05.2014 | Цивилно-војна сарадња Припадници Центра за обуку Копнене војске јуче су поставили тешки механизовани мост на реци Витовници, у општини Мало Црниће. Потреба за овим мостом указала се након што је услед великих поплава оштећен мост у селу Кула, ради успоставе путне комуникације између села Кула – Кобиље – Аљудово.