Прослава...

Прослава Дана Централне логистичке базе

15.11.2018 | Култура и традиција Дан Централне логистичке базе – 16. новембар обележен је данас у Београду.
Пријем...

Пријем најмлађих потпоручника у јединицама Војске Србије

10.09.2018 | Актуелности У командама оперативних састава Војске Србије и организационим целинама Генералштаба данас су организовани cвечани пријеми за најмлађе официре Војске Србије, који су у суботу промовисани у чин потпоручника.
Херојски...

Херојски чин вредан дивљења

31.01.2018 | Актуелности Министар одбране Александар Вулин и начелник Генералштаба генерал Љубиша Диковић примили су данас десетара Мирослава Потића, који је 16. јануара спасио девојчицу из хладне Нишаве у Пироту.
Обележен...

Обележен Дан Централне логистичке базе

15.11.2017 | Култура и традиција Свечаним скупом у команди Централне логистичке базе у Београду, данас је свечано обележен 16. новембар – Дан те највеће логистичке јединице Војске Србије.
Најмлађи...

Најмлађи официри примљени у јединице Војске Србије

11.09.2017 | Актуелности У командама оперативних састава Војске Србије и организационим целинама Генералштаба данас су примљени најмлађи официри ВС, који су у суботу промовисани у чин потпоручника.
Свечаност...

Свечаност поводом формирања Првог логистичког центра

20.06.2017 | Актуелности Поводом формирања Првог логистичког центра Централне логистичке базе, у присуству начелника Генералштаба ВС генерала Љубише Диковића, данас је одржана свечаност у касарни „Кнежевац“ у Београду.
Отворена...

Отворена спомен-соба Централне логистичке базе

16.11.2016 | Култура и традиција У Београду је данас отворена спомен-соба Централне логистичке базе, чија стална поставка приказује богати историјски развој логистике у нашој војсци.
Обележена...

Обележена десетогодишњица Централне логистичке базе

15.11.2016 | Култура и традиција У касарни „Генерал Живко Павловић“ у Смедеревској Паланци данас је обележен Дан Централне логистичке базе и десет година постојања те највеће логистичке јединице Војске Србије.
Пријем...

Пријем најмлађих потпоручника у јединицама Војске Србије

12.09.2016 | Актуелности У командама оперативних састава Војске Србије и организационим целинама Генералштаба данас су организовани cвечани пријеми за најмлађе официре ВС, који су у суботу промовисани у чин потпоручника.