Завршен...

Завршен курс за штабне официре Уједињених нација

08.06.2018 | Мултинационалне операције У Центру за мировне операције у Београду данас је завршен Курс за штабне официре Уједињених нација (UN Staff Officers Course – UNSOC 2018), који су похађали официри Војске Србије, МУП-а и оружаних снага БиХ и Белорусије.
Почео Курс...

Почео Курс за штабне официре Уједињених нација

21.05.2018 | Обука У Центру за мировне операције Војске Србије у Београду данас је почео тронедељни Курс за штабне официре Уједињених нација (UN Staff Officers Course – UNSOC 2018), који похађају официри Војске Србије, МУП-а и оружаних снага БиХ и Белорусије.
Завршен...

Завршен Курс за штабне официре УН

09.06.2017 | Обука У Центру за мировне операције у Београду данас је завршен тронедељни Курс за штабне официре Уједињених нација, који су похађала 34 слушаоца међу којима су два припадника Министарства унутрашњих послова и по један официр оружаних снага НР Кине и Белорусије.
Курс за...

Курс за штабне официре Уједињених нација

22.05.2017 | Обука У Центру за мировне операције у Београду данас је почео тронедељни Курс за штабне официре Уједињених нација (UN Staff Officers Course – UNSOC 2017), који похађају 34 слушаоца.
Завршен...

Завршен Курс за штабне официре УН

02.12.2016 | Мултинационалне операције У Центру за мировне операције данас је затворен Курс за штабне официре Уједињених нација, који је похађало 26 слушалаца – 22 официра Војске Србије, и по два припадника Министарства унутрашњих послова Србије и Оружаних снага Мађарске.
Сертификат...

Сертификат УН Центру за мировне операције

08.01.2016 | Мултинационалне операције Интегрисана служба за обуку Уједињених нација издала је Центру за мировне операције сертификат којим се потврђује да је Курс за штабне официре УН реализован у складу са стандардима УН.