Спортски...

Спортски сусрет српске и мађарске војске

27.04.2018 | Спорт у Војсци У Спортском центру Фудбалског савеза Србије у Старој Пазови данас је одиграна пријатељска утакмица у малом фудбалу између официра Војске Србије и Оружаних снага Мађарске.
Шведски...

Шведски генерал Калерт на вежби Викинг 18

21.04.2018 | Обука Издвојено командно место вежбе Викинг 18 у Србији, данас је обишао руководилац вежбе генерал-мајор Андерс Калерт из Оружаних снага Краљевине Шведске, у пратњи начелника штаба Команде за обуку бригадног генерала Дејана Јанковића.
Божићни...

Божићни турнир у малом фудбалу

11.01.2018 | Спорт у Војсци Трећи традиционални Божићни турнир генерала и високих официра Војске Србије je одржан јуче у Спортском центру „Вождовац“ на Бањици.
Прослава...

Прослава Дана Команде за развој Тимочке бригаде

19.10.2017 | Култура и традиција У касарни „Никола Пашић“ у Зајечару данас је одржана свечана академија поводом Дана Команде за развој Тимочке бригаде – 19. октобра.
Лидерски...

Лидерски курс у Центру за обуку и усавршавање подофицира

07.08.2017 | Обука У Центру за обуку и усавршавање подофицира данас је почео 23. Лидерски курс који ће, до половине октобра, похађати 80 полазника – професионалних војника из свих јединица Војске Србије.
Министар...

Министар одбране на граници са Републиком Македонијом

01.05.2017 | Актуелности Министар одбране Зоран Ђорђевић обишао је данас Заједничке снаге војске и полиције ангажоване на заштити државне границе са Републиком Македонијом.
Обилазак...

Обилазак поседнутих објеката "1. мај" и "Свобода"

17.04.2017 | Актуелности Државни секретар Ненад Нерић обишао је данас поседнуте објекте "1. мај" и "Свобода", где се 24 сата дневно обезбеђује државна граница с Републиком Бугарском.
Васкршња...

Васкршња посета министра одбране јединицама Војске Србије

16.04.2017 | Актуелности Министар одбране Зоран Ђорђевић обишао је на Васкрс припаднике војске и полиције на поседнутом објекту “Козјак” и припаднике војске на поседнутом објекту “Шевадске ливаде”.
У Нишу...

У Нишу одржана анализа обезбеђења државне границе

06.02.2017 | Актуелности Данас је у Дому Војске Србије у Нишу одржана анализа ангажовања снага Војске Србије и Министарства унутрашњих послова на реализацији заједничких задатака на заштити безбедности дела државне границе према Републици Бугарској, Македонији и Црној Гори.
Положени...

Положени венци поводом Дана војних ветерана

04.12.2016 | Култура и традиција Делегација Министарства одбране и Војске Србије коју је предводио командант Гарде генерал-мајор Миломир Тодоровић положила је данас венце на Новом гробљу у Београду поводом Дана војних ветерана.