Санитетски...

Санитетски тим Војске Србије упућен у мисију Европске уније у Малију

06.02.2019 | Мултинационалне операције Санитетски тим Војске Србије упућен је у мисију Европске уније у Малију, где ће наредних шест месеци пружати санитетску подршку припадницима мисије ЕУ у тој афричкој земљи.
Нова смена...

Нова смена наших мировњака у мисији ЕУ у Малију

15.01.2018 | Мултинационалне операције Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић разговарао је данас с припадницима Војске Србије који наредне недеље одлазе у мисију Европске уније у Малију.
Начелник...

Начелник Генералштаба на састанку Војног комитета Европске уније

07.11.2017 | Међународна сарадња Начелник Генералштаба генерал Љубиша Диковић учествовао је данас на састанку Војног комитета EУ у Бриселу на ком су разматране теме из области Заједничке безбедносне и одбрамбене политике ЕУ.
Генерал...

Генерал Диковић примио делегацију санитетске службе

28.07.2017 | Култура и традиција Поводом 30. јула — Дана санитетске службе начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић, са члановима Колегијума, примио је данас у касарни „Бањица 2“ у Београду делегацију те службе.
Нова смена...

Нова смена наших мировњака у мисији ЕУ у Малију

14.07.2017 | Мултинационалне операције Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић разговарао је данас с припадницима Министарства одбране и Војске Србије који наредне недеље одлазе у мисију Европске уније у Малију.