General Diković čestitao praznike vojnim jedinicama i ustanovama

Petak, 10.11.2017 | Aktivnosti NGŠ

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković je čestitao praznike pripadnicima jedinica za elektronska dejstva, 224. centra za elektronska dejstva, Vazduhoplovnomedicinskog instituta i Vojnomedicinskog centra Novi Sad.

Čestitka pripadnicima jedinica za elektronska dejstva


Pripadnicima jedinica za elektronska dejstva upućujem srdačne čestitke, povodom 11. novembra – Dana roda.

Više od sedam decenija iskustva, profesionalnim i stručnim izvršavanjem brojnih zadataka potvrdili ste značaj roda, posebno u okviru obaveštajnog obezbeđenja komandi i jedinica Vojske Srbije i doprineli izgradnji i razvijanju operativnih sposobnosti i morala Vojske Srbije.

Uveren sam da ćete i u narednom periodu uspešno realizovati sve zadatke i time dati pun doprinos razvoju i afirmaciji vašeg roda.

Čestitam vam praznik, sa željom da vam prethodni uspeh bude podstrek za svaki budući.

Čestitka pripadnicima 224. centra za elektronska dejstva


Pripadnicima 224. centra za elektronska dejstva čestitam 11. novembar - Dan Centra.

U proteklom periodu potvrdili ste spremnost, stručnost i osposobljenost za izvršavanje postavljenih zadataka i doprineli unapređenju rada jedinica za elektronska dejstva.

Uveren sam da ćete se i ubuduće uspešno suprotstavljati savremenim rizicima i pretnjama bezbednosti naše zemlje i doprineti daljem razvoju 224. centra za elektronska dejstva, u čemu vam želim puno uspeha.

Čestitka povodom Dana Vazduhoplovnomedicinskog instituta


Kolektivu Vazduhoplovnomedicinskog instituta, u ime pripadnika Vojske Srbije i svoje lično, čestitam 11. novembar - Dan instituta.

Iskustvom dužem od sedam decenija uspešno vršite medicinsku i psihološku selekciju kadra, a pre svega pilota i padobranaca Vojske Srbije, čime doprinosite jačanju Vojske Srbije u celini.

Čestitam vam Dan instituta, sa željom da i ubuduće ostvarujete vrhunske rezultate.

Čestitka kolektivu Vojnomedicinskog centra Novi Sad


Kolektivu Vojnomedicinskog centra Novi Sad, u ime pripadnika Vojske Srbije i svoje lično, čestitam 11. novembar - Dan Centra.

Nastavljajući tradiciju od formiranja Stalne vojne bolnice u Petrovaradinu, zdravstveni radnici doprinose zaštiti zdravlja vojnih osiguranika i civila.

Čestitam vam Dan Vojnomedicinskog centra Novi Sad, sa željom da i ubuduće stručnim i humanim odnosom doprinosite kvantitetu i kvalitetu medicinskih usluga kao i razvijanju morala Vojske Srbije.

Iskreno vam želim da i u narednom periodu ostvarujete vrhunske rezultate. 

Povezane vesti