Čestitke načelnika Generaštaba povodom vojnih praznika

Ponedeljak, 5.2.2018 | Aktivnosti NGŠ

Načelnik Generalštaba VS uputio je čestitku pripadnicima geodetske službe, Vojnogeografskog instituta, Instituta za strategijska istraživanja i Vojnog arhiva povodom predstojećih vojnih praznika.

Čestitka načelnika Generalštaba povodom Dana geodetske službe

U ime pripadnika Vojske Srbije i svoje lično, pripadnicima geodetske službe čestitam 5. februar – Dan službe.

Duže od 140 godina baštinite tradicije vezane za formiranje drugog Geografskog odeljenja u Đeneralštabu Srpske vojske, čiji je zadatak bio da se izvrše premeravanje Srbije za vojne potrebe.

Svojim radom i nesebičnim zalaganjem dajete neprocenjiv doprinos unapređenju operativnih sposobnosti Vojske Srbije.
Uveren sam da ćete i u narednom periodu profesionalno, efikasno i kvalitetno izvršavati postavljene zadatke i time dati pun doprinos razvoju vaše službe.

Čestitam vam praznik i želim uspeh u daljem radu.


Čestitka načelnika Generalštaba povodom Dana Vojnogeografskog instituta

U ime pripadnika Vojske Srbije i svoje lično, pripadnicima Vojnogeografskog instituta čestitam 5. februar – Dan instituta.

Ostvarenim rezultatima u naučnim, istraživačko-razvojnim projektima i proizvodnoj delatnosti u oblasti geotopografskog obezbeđenja Vojske Srbije, doprineli ste izgradnji operativnih sposobnosti Vojske Srbije i sistema odbrane u celini.

Uveren sam da ćete i ubuduće profesionalno i odgovorno izvršavati sve postavljene zadatke i postizati zapažene rezultate, pružajući pun doprinos unapređenju rada u naučnim i razvojnim oblastima geotopografskog obezbeđenja Vojske Srbije.

Čestitam vam Dan istituta i želim uspeh u daljem radu.


Čestitka načelnika Generalštaba pripadnicima Instituta za strategijska istraživanja

Pripadnicima Instituta za strategijska istraživanja čestitam 5. februar – Dan instituta.

Svojim nesebičnim zalaganjem uspešno baštinite tradiciju dugu više od 140 godina od formiranja Istorijskog odeljenja u okviru Đeneralštaba Srpske vojske.

Ostvarenim rezultatima u oblasti odbrane, bezbednosti i vojne istorije, svojim visokostručnim, naučnim, istraživačko-razvojnim projektima, doprinosite izgradnji operativnih sposobnosti Vojske Srbije i sistema odbrane u celini.

Uveren sam da ćete i ubuduće profesionalno i odgovorno izvršavati sve postavljene zadatke i postizati zapažene rezultate, pružajući pun doprinos unapređenju rada u naučnim i razvojnim oblastima Vojske Srbije.

Čestitam vam Dan instituta i želim uspeh u daljem radu.


Čestitka načelnika Generalštaba pripadnicima Vojnog arhiva

Pripadnicima Vojnog arhiva čestitam 5. februar – Dan ustanove.

Svojim nesebičnim zalaganjem uspešno baštinite tradiciju dugu više od 140 godina, od kada je 1876. godine formirano Istorijsko odeljenje u okviru Đeneralštaba Srpske vojske.

Svojim profesionalizmom uspešno čuvate i koristite veoma važnu istorijsko-arhivsku građu, bez koje bi svaki narod izgubio identitet i postojanje.

Uveren sam da ćete i ubuduće profesionalno i odgovorno izvršavati sve postavljene zadatke iz oblasti arhivističke delatnosti, prikupljanjem, čuvanjem, sređivanjem i obradom arhivske građe.

Čestitam vam Dan ustanove i želim uspeh u daljem radu. 

Povezane vesti