General Konjikovac predao dužnost načelnika Uprave za ljudske resurse

Četvrtak, 29.12.2016 | Aktuelnosti

Brigadni general Stojan Konjikovac, koji nakon skoro četiri decenije vojne službe odlazi u penziju, predao je danas dužnost načelnika Uprave ze ljudske resurse Generalštaba Vojske Srbije.

Prigodnoj svečanosti u kasarni „Banjica 2“ u Beogradu, uz pripadnike ove uprave i potčinjenih sastava, prisustvovao je načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković.

U svom obraćanju general Diković je podsetio na bogatu vojničku karijeru brigadnog generala Konjikovca i istakao da ga je vojnički put vodio kroz četiri države i kroz komandne i rukovodeće dužnosti od početnih pa do načelnika Uprave za ljudske resurse.

– General Konjikovac uvek je radio u interesu jedinice, odseka, odeljenja i uprave i zahvalan sam mu na svemu što je učinio za svoju vojsku i svoju državu – rekao je general Diković.

Načelnik Generalštaba dodao je da je rad Uprave za ljudske resurse, u poslednje dve godine koliko je njome rukovodio general Konjikovac, unapređen i da je stabilnost u radu vidljiva.

Sumirajući rezultate rada Uprave za ljudske resurse brigadni general Konjikovac je istakao da je rad uprave poboljšan u mnogim segmentima i da je to zasluga ljudi sa kojima je sarađivao u kolektivu.

– Nadam se da smo opravdali ukazano poverenje, a ja sa mesta načelnika Uprave za ljudske resurse odlazim uveren da vam, zahvaljujući divnim ljudima sa kojima sam radio, ostavljam primernu upravu – rekao je general Konjikovac.

Povezane vesti