Ministar odbrane i načelnik Generalštaba obišli povređene pripadnike Vojske

Nedelja, 26.2.2017 | Aktuelnosti

Ministar odbrane Zoran Đorđević i načelnik Generalštaba Ljubiša Diković obišli su danas, u niškoj Vojnoj bolnici, pripadnike Vojske Srbije povređene u saobraćajnoj nezgodi kod Vladičinog Hana.

Ministar odbrane Zoran Đorđević i načelnik Generalštaba general Ljubiša Diković, sa saradnicima, obišli su danas pripadnike Vojske Srbije koji se oporavljaju u niškoj Vojnoj bolnici nakon saobraćajne nezgode u kojoj je autobus sa pripadnicima Četvrte brigade kopnene vojske sleteo s puta kod Vladičinog Hana.

Zastupnik upravnika Vojne bolnice pukovnik dr Jovica Stanojković informisao je ministra Đorđevića  i generala Dikovića  o stanju i toku oporavka povređenih koji su nakon nezgode  zadržani na lečenju u toj bolnici. Pukovnik dr Stanojković je tom prilikom rekao da je jedan pripadnik koji je imao teže telesne povrede prebačen na dalje lečenje u Vojnomedicinsku akademiju, dok će lakše povređeni biti uskoro pušteni na kućno lečenje.

U razgovoru sa povređenim pripadnicima Četvrte brigade, ministar Đorđević i general Diković  su se raspitivali o toku njihovog oporavka  i uverili se da je zdravstveno stanje povređenih stabilno i zadovoljavajuće.

Ministar odbrane će u toku dana posetiti i teže povređenog  pripadnika Četvrte brigade koji je na lečenju u Vojnomedicinskoj akademiji.

Povezane vesti