Čestitke načelnika Generalštaba povodom vojnih praznika

Četvrtak, 10.11.2016 | Aktivnosti NGŠ

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković čestitao je praznike pripadnicima roda jedinica za elektronska dejstva, 224. centra za elektronska dejstva, Vazduhoplovnomedicinskog instituta i Vojnomedicinskog centra „Novi Sad“.

Čestitka načelnika Generalštaba pripadnicima jedinica za elektronska dejstva


Povodom 11. novembra – Dana roda jedinica za elektronska dejstva, pripadnicima roda upućujem srdačne čestitke.

Ove godine slavite jubilej – 70. godišnjicu od formiranja prve radio-izviđačke jedinice.

Bazirajući svoja znanja na višedecenijskom iskustvu, profesionalnim i stručnim izvršavanjem brojnih zadataka potvrdili ste značaj roda, posebno u okviru obaveštajnog obezbeđenja komandi i jedinica Vojske Srbije i doprineli izgradnji i jačanju operativnih sposobnosti Vojske Srbije.

Imajući u vidu da vas odlikuje profesionalni odnos prema radu, uveren sam da ćete i u narednom periodu, stručnim osposobljavanjem pripadnika roda i opremanjem roda savremenim sredstvima i sistemima, uspešno odgovoriti velikim izazovima u realizaciji složenih zadataka koji se postavljaju pred jedinice za ED.

Čestitam vam jubilej i želim puno uspeha u daljem radu.

Čestitka načelnika Generalštaba pripadnicima 224. centra za elektronska dejstva


Povodom 11. novembra – Dana 224. centra za elektronska dejstva, svim pripadnicima jedinice upućujem srdačne čestitke.

U godini kada slavite jubilej – 70 godina od formiranja prve jedinice za radio-izviđanje i protivelektronska dejstva, svojim samopregornim radom na izvršavanju zadataka elektronske podrške i elektronske zaštite aktivnosti komandi, jedinica i ustanova Vojske Srbije, potvrđujete da ste da ste dostojni naslednici prethodnih generacija i profesionalci koje krasi spremnost, stručnost i osposobljenost za izvršavanje postavljenih zadataka.

U uverenju da ćete i ubuduće nastaviti sa istim poletom i elanom koji imate pri realizaciji zadataka, čestitam vam jubilej i želim puno uspeha u daljem radu.

Čestitka načelnika Generalštaba pripadnicima Vazduhoplovnomedicinskog instituta


Povodom 11. novembra – Dana Vazduhoplovnomedicinskog instituta, pripadnicima Instituta upućujem srdačne čestitke.

Svojim radom u procesu medicinsko-psihološke selekcije kadra Vojske Srbije, posebno pilota i padobranaca, dajete svoj doprinos u jačanju operativnih sposobnosti Vojske Srbije.

Vaša uloga u selekciji ljudstva za specifične dužnosti je od velike važnosti u procesu donošenja odluka u upravljanju ljudskim resursima.

Čestitam vam praznik i želim puno uspeha u daljem radu.

Čestitka načelnika Generalštaba kolektivu Vojnomedicinskog centra „Novi Sad“


Povodom 11. novembra – Dana Vojnomedicinskog centra Novi Sad, u ime pripadnika Vojske Srbije i svoje lično, kolektivu ustanove čestitam praznik.

Primenom dugogodišnjeg iskustva, stručnim i odgovornim radom, kao zdravstveni radnici, od formiranja Stalne vojne bolnice u Petrovaradinu 1919. godine, značajno doprinosite kvantitetu i kvalitetu pružanja medicinskih usluga i ostvarujete zapažene rezultate u zaštiti zdravlja vojnih osiguranika i civila.

Čestitam vam praznik i želim uspeh u daljem radu. 

Povezane vesti