Čestitke načelnika Generalštaba povodom Dana obevaštajne službe i Dana VOA

Petak, 3.3.2017 | Aktivnosti NGŠ

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković uputio je čestitku pripadnicima obaveštajne službe i Vojnoobaveštajne agencije povodom 5. marta — Dana službe i Dana agencije.

Čestitka pripadnicima obaveštajne službe

Povodom 05. marta – Dana obaveštajne službe, pripadnicima službe upućujem srdačne čestitke. 

Uspešnom realizacijom veoma odgovornih i složenih zadataka iz delokruga vaše nadležnosti u proteklom periodu, usvajanjem savremenih tehnologija i sistema za prikupljanje, obradu i korišćenje obaveštajnih podataka, stvorili ste uslove za neprekidno funkcionisanje obaveštajnog obezbeđenja i značajno doprineli izgradnji operativne sposobnosti Vojske Srbije i bezbednosti sistema odbrane.

Uveren sam da ćete daljim unapređenjem rada na prikupljanju i obradi obaveštajnih podataka, pokazati neophodnost i opravdanost postojanja obaveštajne službe i doprineti ukupnom jačanju sistema bezbednosti Republike Srbije u celini.

Uz čestitke za praznik, želim vam puno uspeha u daljem radu.


Čestitka pripadnicima Vojnoobaveštajne agencije


U ime pripadnika Vojske Srbije i svoje lično, pripadnicima Vojnoobaveštajne agencije upućujem srdačne čestitke povodom 05. marta – Dana agencije.

Kao deo jedinstvenog bezbednosno-obaveštajnog sistema Republike Srbije, uspešnim obavljanjem obaveštajnih poslova od izuzetnog značaja za odbranu i predstavljanjem i zaštitom interesa Ministarstva odbrane i Republike Srbije u inostranstvu, dajete nemerljiv doprinos očuvanju bezbednosti sistema odbrane. 

Uveren sam da ćete i u narednom periodu, kao stručni i rukovodeći organ vojnoobaveštajne službe Ministarstva odbrane i sastavni deo sistema bezbednosti Republike Srbije, nastaviti da ostvarujete zapažene rezultate u radu, u čemu vam želim puno uspeha.

Povezane vesti