Deda Mraz i Dobra Vila na aerodromu Batajnica

Sreda, 28.12.2016 | Civilno-vojna saradnja

U organizaciji 204. vazduhoplovne brigade, danas je na aerodrom „Batajnica“ sleteo „antonov 26“ sa Deda Mrazom, koji je spremio slatkiše za najmlađe posetioce aerodroma.

Avion „antonov 26“ iz sastava 138. transportne avijacijske eskadrile dovezao je danas, tačno u 9.30, Deda Mraza na stajanku batajničkog aerodroma gde su ga dočekali mališani iz obrenovačkog SOS „Dečijeg sela“, Doma za decu i omladinu „Spomenak“ iz Pančeva, deca iz porodica sa više dece iz Beograda kao i glumica Tamara Tomanović kao Dobra Vila. U ulozi Deda Mraza bio je zastavnik Goran Krajinović.

Usledilo je upoznavanje dece sa Deda Mrazom koji je za prvi susret spremio slatkiše, a zatim su najmlađi posetioci aerodroma imali prilike da uđu u avion i da se druže sa posadom vazduhoplova koji im je dovezao omiljenog junaka.
 
U vojničkom restoranu 204. vazduhoplovne brigade upriličena je i podela novogodišnjih paketića prve studentske humanitarne fondacije „Osmeh na dar“. U prikupljanju slatkiša, igračaka i školskog pribora za svoje vršnjake učestvovala su i deca sportisti iz sportskog udruženja „Sveta Srbija“ iz Beograda koji su uz pripadnike 204. vazduhoplovne brigade Vojske Srbije bili domaćini svojim vršnjacima iz navedenih institucija za decu i omladinu.
 
Akciju, koja se sprovodi petu godinu za redom, podržali su i pripadnici Klinike za anesteziologiju i intenzivnu terapiju VMA.

Povezane vesti