Počela...

Počela vazduhoplovna vežba Air Solution 2018

18.09.2018 | Obuka Međunarodna vazduhoplovna taktička vežba „Air Solution 2018“ u kojoj učestvuju pripadnici Ratnog vazduhoplovstva i PVO Vojske Srbije i Rumunskog ratnog vazduhoplovstva počela je danas u vazdušnom prostoru Srbije i Rumunije.
Dedamrazijada na...

Dedamrazijada na aerodromu „Batajnica“

27.12.2017 | Civilno-vojna saradnja Na vojnom aerodromu u Batajnici, u organizaciji 204. vazduhoplovne brigade i Fondacije „Osmeh na dar“, danas je održana tradicionalna akcija podele paketića ugroženim mališanima.
Deda Mraz i Dobra...

Deda Mraz i Dobra Vila na aerodromu Batajnica

28.12.2016 | Civilno-vojna saradnja U organizaciji 204. vazduhoplovne brigade, danas je na aerodrom „Batajnica“ sleteo „antonov 26“ sa Deda Mrazom, koji je spremio slatkiše za najmlađe posetioce aerodroma.
Delegacija srpskog...

Delegacija srpskog vazduhoplovstva na aeromitingu u Danskoj

23.06.2014 | Aktuelnosti Delegacija Vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane Vojske Srbije, koju je predvodio komandant general–major Ranko Živak, učestvovala je na aeromitingu u Kraljevini Danskoj. Posada aviona AN-26 predstavila je ovaj avion na statičkom delu aeromitinga, koji je videlo preko 120.000 posetilaca u najvećoj danskoj avio-bazi Karup.
TAKTIČKA VEŽBA...

TAKTIČKA VEŽBA VAZDUHOPLOVSTVA i PVO VOJSKE SRBIJE I OS RUMUNIJE

21.10.2008 | Obuka Pripadnici Vazduhoplovstva i PVO Oružanih snaga Republike Srbije i Republike Rumunije izveli su danas na vojnom aerodromu Batajnica tročasovnu zajedničku taktičku vežbu "Presretač 2008" u kojoj su prikazali koordinirana dejstva u kontroli vazdušnog saobraćaja, u slučaju kršenja pravila vazdušnog saobraćaja, pretnji od terorističkih dejstava.