Obnova Vojne...

Obnova Vojne akademije

21.01.2018 | Aktuelnosti Ministar Vulin i general Ljubiša Diković su obišli danas Vojnu akademiju, na kojoj su u toku infrastrukturni radovi.
U narednih godinu...

U narednih godinu dana 300 miliona za rekonstrukciju Vojne akademije

16.12.2017 | Aktuelnosti Ministar odbrane Aleksandar Vulin obišao je Vojnu akademiju i upoznao se sa stepenom realizacije infrastrukturnih radova koji je se sprovode u toj visokoškolskoj naučnoj ustanovi.
General Diković sa...

General Diković sa kadetima 138. klase VA i 3. klase Medicinskog fakulteta VMA

04.09.2017 | Aktivnosti NGŠ Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković razgovarao je danas na Vojnoj akademiji sa kadetima 138. klase Vojne akademije i 3. klase Medicinskog fakulteta Vojnomedicinske akademije.
General Diković sa...

General Diković sa kadetima 137. klase Vojne akademije

29.08.2016 | Aktivnosti NGŠ Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković razgovarao je danas na Vojnoj akademiji sa kadetima 137. klase te vojnoobrazovne institucije.
Savetovanje o obuci...

Savetovanje o obuci u Komandi za obuku

16.07.2014 | Aktuelnosti U Komandi za obuku danas je održano šestomesečno savetovanje po obuci, uz prisustvo načelnika Uprave za obuku i doktrinu Generalštaba Vojske Srbije general-majora Gorana Zekovića, komandanta Komande za obuku general-majora Đokice Petrovića, glavnog podoficira Vojske Srbije zastavnika prve klase Milojka Milosavljevića, kao i predstavnika ...
Počela međunarodna...

Počela međunarodna vežba „Viking 14“

01.04.2014 | Obuka U Centru za obuku putem simulacija danas je počela međunarodna komandno-štabna vežba podržana računarskim simulacijama „Viking 14“. Cilj desetodnevne vežbe je poboljšanje obučenosti civila, vojske i policije da zajednički deluju u jedinstvenom multifunkcionalnom i multinacionalnom okruženju.
Početak Kursa za...

Početak Kursa za rad u sistemu naučenih lekcija

15.04.2013 | Obuka U Domu Garde, u kasarni „Topčider“, danas je počeo Kurs za osposobljavanje lica za rad u sistemu naučenih lekcija, koji će trajati do 19. aprila. Organizator kursa je Uprava za obuku i doktrinu Generalštaba Vojske Srbije koja je nosilac implementacije Koncepta razvoja sistema naučenih lekcija u našoj vojsci.