Postavljanje teškog...

Postavljanje teškog mehanizovanog mosta u Bariču

24.07.2014 | Civilno-vojna saradnja Pripadnici 18. inžinjerijskog bataljona iz sastava Prve brigade Kopnene vojske iz Novog Sada, danas su postavili teški mehanizovani most u mesnoj zajednici Barič u opštini Obrenovac. Postavljeni most, ukupne širine 3,80 i dužine 10 metara, spaja lokalni put Barič – Mala Moštanica, koji je oštećen majskim poplavama.
Humani gest kapetana...

Humani gest kapetana Srđana Kitića

02.07.2014 | Aktuelnosti U prisustvu predstavnika Prve brigade i Škole za osnovno i srednje obrazovanje „Milan Petrović“ iz Novog Sada, kapetan Srđan Kitić iz Komande 18. inžinjerijskog bataljona donirao je toj školi didaktičke igračke i bebi-opremu za unapređenje života i rada korisnika Programa rane intervencije.
Vojska rekonstruiše...

Vojska rekonstruiše puteve i sanira klizišta širom Srbije

17.06.2014 | Aktuelnosti Inžinjerijske jedinice Vojske Srbije, osim angažovanja u Obrenovcu, izvode radove na rekonstrukciji puteva i sanaciji klizišta u Malom Zvorniku, Kosjeriću, Bajinoj Bašti i Krupnju. Pripadnici 310. inžinjerijskog bataljona iz Prokuplja, iz sastava Treće brigade Kopnene vojske, nastavljaju sa uklanjanjem odrona i rekonstrukcijom oštećenih puteva u opštini...