ВОЈСКА СРБИЈЕ

Успех...

Успех Министарства одбране и Војске Србије на првенству у џудоу

24.06.2018 | Спорт у Војсци Екипа Министарства одбране и Војске Србије освојила је 18 медаља – четири златне, шест сребрних и осам бронзаних на Првом појединачном првенству Србије у џудоу за припаднике Војске и Полиције у Сремској Каменици.
Завршено...

Завршено спортско првенство Копнене војске

24.06.2017 | Спорт у Војсци У касарни „Књаз Михаило“ у Нишу, јуче је свечано завршено 6. Спортско првенство Копнене војске, а после пет дана спортског надметања у шест дисциплина, победник првенства је екипа „Краљево“.
Отворено...

Отворено спортско првенство Копнене војске

19.06.2017 | Спорт у Војсци У касарни „Књаз Михаило“ у Нишу данас је свечано отворено 6. Спортско првенство Копнене војске. Првенство је отворио командант Копнене војске генерал-потпуковник Милосав Симовић.
Завршено...

Завршено спортско првенство Команде за обуку

16.06.2017 | Спорт у Војсци У касарни „Цар Лазар“ у Крушевцу, уз присуство команданта Команде за обуку генерал-потпуковника Ђокице Петровића, данас је свечано затворено је Шесто спортско првенство Команде за обуку.
Спортско...

Спортско првенство Команде за обуку

12.06.2017 | Спорт у Војсци У касарни „Цар Лазар“ у Крушевцу, уз присуство заменика команданта Команде за обуку бригадног генерала Јелесија Радивојевића, отворено је Шесто спортско првенство Команде за обуку.
Oтворено...

Oтворено Спортско првенство Генералштаба

29.05.2017 | Спорт у Војсци Данас је у касарни „Дедиње“ у Београду свечано отворено Спортско првенство Генералштаба Војске Србије, коме су присуствовали представници управа и јединица непосредно потчињених Генералштабу.
Регионално...

Регионално војно првенство у планинском трчању

08.08.2014 | Спорт у Војсци Војна спортска манифестација „ЦИСМ Регионално војно првенство у планинском трчању – Копаоник 2014“ отворено је синоћ у комплексу „Конаци“ на тој планини Србије. Спортско надметање отворио је шеф Делегације Србије при ЦИСМ бригадни генерал Синиша Радовић.
Завршне...

Завршне припреме за светско војно првенство у скијању

17.03.2014 | Спорт у Војсци Најбољи скијаши и скијашице Војске Србије на Копаонику приводе крају припреме за 52. светско војно првенство у скијању које ће бити одржано од 24. до 29. марта у Финској.
Гарнизона...

Гарнизона Лига ветерана у малом фудбалу

04.03.2014 | Спорт у Војсци Јуче је у спортском центру „ Шивара“ у Нишу почео плеј-оф Гарнизоне лиге ветерана у малом фудбалу. Лигу ветерана је организовала Трећа бригада Копнене војске, а на овом такмичењу учествује десет екипа ветерана јединица Војске Србије из гарнизона Ниш.
Крушевац...

Крушевац победник петог Спортског првенства Команде за обуку

20.06.2013 | Спорт у Војсци Доделом признања најбољима, данас је у ваљевској касарни „Војвода Живојин Мишић“ завршено пето Спортско првенство Команде за обуку.