Генерал Диковић примио војну футсал репрезентацију

Понедељак, 14.5.2018 | Спорт у Војсци

Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић примио је данас у касарни „Бањица 2“ у Београду војну репрезентацију Србије у футсалу, која је на 10. CISM футсал купу за мир у Црној Гори освојила прво место и златну медаљу.

Делегацију футсал репрезентације на пријему код начелника Генералштаба предводио је мајор Миленко Цимбаљевић, а пријему су присуствовали и начелник Управе за људске ресурсе пуковник Саво Иришкић и вршилац дужности начелника Управе за обуку и доктрину пуковник Бошко Зорић.

На 10. CISM футсал купу за мир, одржаном од 6. до 12. маја у Колашину, учествовале су екипе Босне и Херцеговине, Македоније, Словеније, Србије, Хрватске и Црне Горе.

Наш тим је на такмичењу у Колашину остварио победе у све четири утакмице, а до златне медаље је стигао победом над екипом Црне Горе у финалу резултатом 4:3. О снази наше репрезентације говоре и титуле најбољег играча и голмана такмичења које су понели слушалац Школе за резервне официре Војне академије Милош Трајковић и професионални војник из Копнене војске Далибор Стојановић.

Повезане вести